Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Series 8 matlaging

Vi har laget den perfekte menyen for deg.

Vi har laget den perfekte menyen for deg.

Med vår nye intuitive kontrollring kan du enkelt og komfortabelt stille inn våre Serie 8 apparater med bare en fingertupp. I tillegg guider det brukervennlige TFT-displayet deg på en intuitiv måte gjennom meny-elementene. Det gir deg full kontroll over kjørlene dine til enhver tid slik at alt lykkes med letthet.

Bocusen blant stekeovnene.

Bocusen blant stekeovnene.

Med de nye Serie 8 stekeovnene blir selv de mest krevende rettene perfekt stekt nesten automatisk. Dette skyldes vår serie med sensorkontrollerte funksjoner. Hvis du ønsker det måler de kontinuerlig fremdriften til rettene dine, og justerer stekeovnens innstillinger automatisk. Dette garanterer deg perfekte resultater akkurat som fra en profesjonell kokk – med et minimum av anstrengelse.

Til Serie 8 stekeovner

Damper så skånsomt at også vitaminene min blir til middag.

Damper så skånsomt at også vitaminene min blir til middag.

Det er umulig å tilberede mat på en sunnere måte enn med en Serie 8 dampkoker. Mat som er skånsomt stekt i damp bevarer vitaminer og mineraler og frigjør sin naturlige smak. Grønnsaker holder seg sprø og fulle av smak, mens fjærkre og fisk blir mørt og saftig. I tillegg trenger dine dampkokte retter veldig lite salt, og ingen ekstra fett eller olje.

Til Serie 8 dampkokere

Noen gourmeter bør ikke vente.

Noen gourmeter bør ikke vente.

Noen ganger kan man ikke få maten på bordet raskt nok. Våre nye Serie 8 mikroovner hjelper deg å varme barnemat, ferdigretter og frossen mat veldig raskt, hygienisk og smakfullt. Det gir deg og dine kjære mer tid til å nyte måltidet.

Til Serie 8 mikroovner

Forhåndsprogrammert nytelse. Våre induksjonstopper.

Våre induksjonstopper er utviklet for at din matlaging skal bli så enkel som mulig. Den intelligente temperaturreguleringen i PerfectCook-kokesensoren og PerfectFry-stekesensoren sørger for at du får til et perfekt resultat hver gang.

Til Serie 8 platetopper med induksjon

Noen ganger ender de beste idéene opp i en skuff.

Noen ganger ender de beste idéene opp i en skuff.

Våre nye varmeskuffer kan mer enn å bare holde måltidene og rettene dine varme. De er også perfekte for slow-cooking av kjøtt, og til å tine frossen mat, smelte sjokolade, tørke frukt og heve gjærdeiger. For ekstra oppbevaring anbefaler vi våre tilbehørsskuffer med mye ekstra plass til stekebrett og kokekar.

Til Serie 8 varmeskuffer

Nå er favorittkafeen din åpen 24/7.

Nå er favorittkafeen din åpen 24/7.

Med Serie 8 innebygde automatiske kaffemaskiner kan du skjemme bort deg selv og gjestene dine med nydelig espresso, cappuccino eller latte macchiato med bare et knappetrykk. Vår Bosch Barista-teknologi sørger for den fyldigste aromaen og perfekt crema med hver eneste kopp – akkurat som på din favorittkafe.

Til Serie 8 helautomatiske innebygde kaffemaskiner

Ingen har noensinne laget mat til deg med stil som dette.

I tillegg til klassisk rustfritt stål tilbyr vi våre Serie 8-apparater i ColorGlass-variantene Arctic White og Volcano Black. Med den perfekte kombinasjonen av nydelig glass og metall kan de integreres i ethvert kjøkken på en enkel og vakker måte. I tillegg er de veldig enkle å rengjøre. De er det riktige valget hvis du ønsker et drømmekjøkken du alltid kan nyte.

Passer til alle kjøkken. Og for alle behov.

Passer til alle kjøkken. Og for alle behov.

Takket være presis utførelse og stort hensyn til designdetaljer passer alle Serie 8-apparater perfekt sammen. Uansett hvilke innebygde apparater og høyder du ønsker å kombinere, enten de skal stå ved siden av hverandre eller oppå hverandre får du garantert visuell harmoni og enhet. Det gir deg maksimal frihet når du planlegger det perfekte kjøkkenet.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!