Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Arbeidsjernet på kjøkkenet: MUM5.

MUM5 er den kraftfulle kjøkkenmaskinen til daglig matlaging og baking. Med Bosch MUM5 får du gode resultater og stilig design i ett.

Til MUM5 kjøkkenmaskiner

Hvilken farge har ditt arbeidsjern?

Oppdag unike valgmuligheter med Bosch MUM5 kjøkkenmaskin. Velg en design som passer deg og hjemmet ditt. MUM5 kommer i mange ulike fargekombinasjoner og har et bredt utvalg av tilbehør for både baking og matlaging.

Se alle MUM5 kjøkkenmaskiner

Håndterer store deiger.

MUM5 oppfyller de høyeste forventningene til matlaging og baking. Den har en kapasitet på opptil 2,7 kg kakedeig eller 1,9 kg gjærdeig. Det gjør at den nye og sterkere 1000 W-motoren kan blande muffinsdeig for 48 stk.* muffins i en og samme deig.

*Testet med basisoppskrift for 12 muffins med 250 g mel

Presisjon for en perfekt blanding.

Teknologien bak 3D PlanetaryMixing gjør at kjøkkenmaskinen bearbeider deigen både i side- og høydeledd for best mulig knaing. Det gjør at du får en perfekt deig uten at du trenger å bli sliten i armene.

La kjøkkenmaskinen gjøre jobben!

Baking skal være enkelt! Med EasyArm Lift-funksjonen løftes blandearmen med et enkelt knappetrykk. Samtidig parkeres deigkrok/visp mot baksiden av bollen. Det gjør det enkelt å tilsette ingredienser under tilberedningen.

SmartDough Sensor - konstant blandingshastighet.

Tunge deiger og store kvanta er en stor utfordring for kjøkkenmaskiner. Med SmartDough Sensor blir det enkelt og du får alltid det perfekte resultatet ved hjelp av jevn blandingshastighet. Maskinen holder jevn hastighet i alle posisjoner, også med store og tunge volum.

Tilbehørs-à la carte - oppdag et bredt utvalg av tilbehør.

Med mer enn 100 ulike funksjoner, kan du tilberede et uendelig antall lekre retter, og imponere dine nære og kjære med stadig nye kreasjoner.

Til tilbehørene

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!