Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Tilbehør til kjøkkenmaskiner tips og råd

Velg kjøkkenmaskin og tilbehør etter behov og smak.

Hos Bosch finner du alltid riktig kjøkkenmaskin til ditt behov. Alle apparatene våre har én ting til felles: mer enn 60 års erfaring i ryggen.

BakingSensation for hobbybakeren

Ingen kan vel motstå duften av nybakt brød og nystekte kaker? På med forkledet og utfordre dine kunnskaper i baking. BakingSensation-pakken inneholder kvern med kakemunnstykke med 4 stk. sjablonger og en ekstra bolle som passer utmerket for deg som liker å bake. Med BakingSensation kan du bake 7 sorter kaker i en fei.

BakingSensation passer til MUM5

PastaPassion er et must for ekte pastaelskere

Har du lyst til å lage en god pastarett og vil legge ned litt mer tid og kjærlighet i den? Da lager du din egen pasta, det er ikke så vanskelig som det ser ut til. Med PastaPassion kan du raskt og enkelt lage både lasagneplater og tagliatelle i ulike tykkelser etter smak og behag. PastaPassion finnes i to ulike utførelser som passer til kjøkkenmaskinene MUM5 og MaxxiMUM.

MUM5

Hopp på den grønne bølgen med VeggieLove

La grønnsakene få plass på tallerkenen din og en positiv innvirkning på helsen din. VeggieLove gjør det enklere å skive, rive og strimle grønnsaker til alle mulige matretter som salater, gratenger, supper og gryter. Vi liker snarveier på kjøkkenet, spesielt snarveier til en sunn og frisk livsstil.

VeggieLove passer til MUM5

La TastyMoments bli din assistent på kjøkkenet

Savner du en assistent på kjøkkenet? TastyMoments er utrolig allsidig og hjelper deg med småjobbene som ellers kan være ganske krevende. Miks deilige sauser som pesto og tapenade, hakk urter og sjokolade, mal kaffebønner og nøtter. I pakken inngår også et ToGo-beger slik at du enkelt kan ta med deg smoothien din, alt for å passe til den aktive hverdagen.

TastyMoments passer til MUM5

HuntersAdventure mal ditt eget kjøtt for å få den perfekte burgeren

Vi oppfordrer hobbykokken til å male sin egen farse fordi det optimerer råvarenes smaker samtidig som man kan kombinere ulike typer kjøtt og smakstilsetninger. I tillegg har du kontroll på hva du får i deg.

HuntersAdventure passer til MaxxiMUM

Selvrensende tørketrommel.

Tørketrommel med selvrensende kondensator gir energiklasse A - 60 %* gjennom hele levetiden.

Les mer

Optimalt tørkeresultat. Med Zeolith®-tørking.

Når du tømmer oppvaskmaskinen, tar ut glassene, løfter ut plastbollen. Og det er vått. Det føles halvferdig ut, ikke sant? Med Bosch sine oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking slipper du det!

Les mer

Det har aldri vært enklere å spise sunt.

Maten holder seg opptil tre ganger lenger* enn i en vanlig skuff i kjøleskapet. Slik blir det enkelt for deg å alltid ha ferske matvarer – uten å måtte handle hver dag.

Les mer

De fleste doserer feil. Med i-DOS blir det helt riktig.

Bosch selvdoserende vaskemaskiner gir beste vaskeresultat og alltid rett dosering. Komfortabelt, sparsomt og enkelt!

Les mer