Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

VitaFresh kombiskap

Våre kjøleskap gjør det enklere enn noen gang å spise sunt

Det er bare når maten er helt fersk at den er mest sunn. Våre nye kombiskap med VitaFresh hjelper deg å spise sunt, siden VitaFresh-systemet skaper optimale oppbevaringsforhold for ferskvarene dine. Matvarene holder seg opptil 3 ganger lenger. Da blir det enkelt for deg å alltid ha frisk mat i kjøleskapet – og du slipper å handle hver dag. Slik blir det enkelt å leve sunt!

Til alle kjøleskap / fryseskap med VitaFresh

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch.
Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Les mer

Kombiskap i Serie 8 – det beste valget for råvarene dine. Og helsen din.

Våre kombiskap i Serie 8 har vårt beste friskhetssystem; VitaFresh pro. Det holder maten frisk opptil 3 ganger lenger med temperaturer fra -1 °C til +3 °C, samtidig som det opprettholder det perfekte fuktighetsnivået. Kombinasjonen av temperatur og fuktighet bidrar til å beskytte aroma, næringsstoffer og verdifulle vitaminer i ferskvarene dine. Slik blir det enklere enn noen gang å ha et sunt kosthold med massevis av fersk frukt og grønnsaker hver dag.

Finn ut mer om Serie 8-kjøleskapene

En sunn livsstil starter innenfra. Åpne døren til et kombiskap i Serie 6.

Våre Serie 6 kombiskap har alt du trenger for å leve sunt. I tillegg til mye plass til ferskvarer, drikke og til og med store skåler og boller, får du også teknologien for optimal oppbevaring. VitaFresh plus friskhetssystem garanterer alltid ideelle oppbevaringsforhold, og sørger for at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge. Det gjør at våre Serie 6 kombiskap ikke bare er optimale for maten din, men også for deg.

Les mer om Serie 6 kombiskapene

Kombiskap i Serie 4 – der alt holder seg ferskt lenger.

Våre Serie 4 kombiskap med VitaFresh friskhetssystem og stor oppbevaringsplass, garanterer deg ideelle oppbevaringsbetingelser for fersk mat, frossen mat og for drikke. Du kan være sikker på at fersk mat holder seg lenger sammenlignet med oppbevaring i en vanlig kjøleskuff, slik at du kan nyte et variert og sunt kosthold.

Les mer om Serie 4 kombiskapene

Mer plass for flere vitaminer: Våre ekstra brede modeller.

Enten du foretrekker 60 cm, 70 cm, 75 cm eller 86 cm, sørger vårt utvalg av ulike bredder for VitaFresh kombiskap for at du alltid finner den riktige størrelsen til kjøkkenet ditt - og behovene til familien din.

Serie

Førstevalget – hver gang. Serie 6-modellene med 75 cm bredde.

Alle modellene fra NoFrost bunnfryser-serien har en ting til felles: De er det perfekte stedet for å bevare maten fersk og sunn. Uansett om du er på jakt etter kjøleskapet med det beste friskhetssystemet, eller ønsker mer plass og fleksibilitet – finner du modellen som passer for deg i vår NoFrost-serie.

Serie | 6
Volum 521 l
Mål Høyde: 186 cm
Fryserdel under
Display Stort LCD-display
Belysning LED-spotlight og lysstripe på siden
Friskhetssystem
VitaFresh plus:
- Optimale temperaturinnstillinger
  på rundt 0 °C
- Grønnsaks-/fruktskuff:
  2 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: To avtakbare
  skuffer med TabletChiller
NoFrost Serie 6 kjøleskap

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com