Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

En støvsuger for alle

In’genius

Verdens mest stillegående støvsuger. Den er også veldig, veldig sterk.
Nye In’Genius.
Bare 57 dB.

Les mer om In'genius

Endelig en støvsuger som fjerner katte- og hundehår.

Nå finnes det støvsugere som er spesielt konstruerte for alle matmødre og matfedre. Zoo’o-munnstykket fjerner effektivt det eneste du ikke liker med kjæledyret ditt: Håret på teppene og i sofaen.

Les mer om Zoo’o ProAnimal

Nye Athlet – ingen ledning. Maksimal ytelse.

Endelig en skikkelig sterk støvsuger uten ledning som er like sterk som en vanlig støvsuger.

Les mer om Athlet

Synes du det er vanskelig å finne støvsugeren som passer best for deg og dine behov?

Bosch har støvsugere som passer til alle husholdninger og behov. Vi hjelper deg å finne den rette.

Høy ytelse?

Har du stort hus eller stor leilighet? Eller vil du helst få rengjøringen unnagjort så fort som mulig? Da bør du velge en av våre støvsugere med høy ytelse. Våre støvsugere med høyest ytelse har de beste testeverdiene på harde gulv, tepper og for filtrering. Velg selv om du vil støvsuge tradisjonelt eller ledningsløst. Eller hvorfor ikke begge deler? Vi har modeller både med og uten ledning som garanterer et flekkfritt rengjøringsresultat.

Til produktoversikten

Minimalt lydnivå?

Er det vanskelig å få tid til å støvsuge? Støvsuger du når barna sover? Eller tidlig om morgenen? Nå spiller det ingen rolle når du støvsuger, du kan støvsuge når du vil uten å forstyrre verken naboer eller familie. I en tid der alt rundt oss lager lyd har Bosch utviklet en støvsuger med et lydnivå på bare 59 dB. Til tross for at den er ekstremt stillegående, er den også ekstremt sterk. Det gjør at den gamle sannheten: Høy ytelse bråker mye, ikke stemmer lenger. Det er slik vi hos Bosch jobber. Vi ser et problem. Og så gjør vi noe med det.

Til produktoversikten

Husdyr?

Bosch Zoo’o gjør det til en ren fornøyelse å ha kjæledyr. Alle våre Zoo’o-støvsugere er tilpasset for husdyreiere og fjerner alle spor av pels, skitt og dårlig lukt. Vi har selvsagt flere ulike modeller tilpasset til dine behov, både med og uten ledning. Våre Zoo’o-støvsugere har et spesielt filter som fjerner dårlig lukt og gir en frisk duft i hjemmet. Støvsugerne har et spesielt munnstykke som er laget for å kunne fjerne dyrehår på tepper og harde gulv. Det er dessuten veldig enkelt å rengjøre med en klikkfunksjon. Enklere enn dette blir det ikke.

Til produktoversikten

Allergi?

Allergi og overfølsomhet skyldes mange ganger dårlige støvsugere. I dag har mange nordmenn problemer med allergier og overfølsomhet. Derfor har vi hos Bosch utviklet støvsugere med ULPA 15-filter som har den beste filtreringsevnen på markedet. Dette innebærer at de slipper ut mindre enn 0,000005 % partikler og minimerer midden i luften. Dessuten er de nikkelfrie.

Til produktoversikten

Kompaktstøvsuger?

Bor du trangt og har lite oppbevaring? Ikke vær bekymret, vi har selvfølgelig en støvsuger som passer for mindre husholdninger og små bøttekott. På tross av størrelsen har de stor kapasitet – de har plass til 3,5 liter støv før du må bytte pose. Dessuten har den stilig design slik at du kan la den står fremme hvis du ikke har bøttekott. Det kaller vi compact living!

Til produktoversikten