Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Skjorter

Gir du skjortene for mange skrukker?

Skjorter og bluser sentrifugeres ofte for hardt, med skarpe bretter og skrukker som resultat. Maksimal sentrifugering er optimalt til for eksempel frottéhåndklær, som både er tykke og suger opp mye vann. En skjorte, bluse eller kjole kan derimot med fordel vaskes litt smartere, med lavere sentrifugeringshastighet og tilpasset trommelrotasjon som gjør plaggene luftigere etter hver sentrifugering. En skjorte eller bluse med litt mer vann i seg henger seg lettere ut og blir enklere å stryke. Det finnes flere relevante vaske- og tørkeprogram for skjorter og bluser som er utviklet av ingeniørene til Bosch:

active steam pictogram

Aktiv Damp

Et dampprogram i tørketrommelen sørger for at vasken blir tørr uten å bli skrukkete. Dampen retter ut og ”lufter” både tørre og fuktige plagg.

shirt program pictogram

Skjorteprogrammet

Et program som er forhåndsinnstilt på 40 grader men som kan vaske kaldere, og som med større vannmengde håndterer både bomull og syntetiske stoffer. Tilpasset sentrifugering gir mindre skrukker.

super fast pictogram

SuperKort15

Hurtigprogrammet på 15 minutter for blant annet lett skitne skjorter og bluser. Programmet er et oppfriskningsprogram bestående av vask, skylling og sentrifugering.

stains pictogram

Flekkautomatikk

Flekker på bluser og skjorter behandles gjennom tilpasset temperatur, rotasjon og vannmengde. Velg mellom opptil 16 ulike flekkprogram.