Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Mørk vask

dark wash

Hvor får olabuksene sine striper fra?

Mørke plagg trenger spesielle vaske- og tørkeprogram. Det gjelder både ytterplagg i moderne materialer og mørke bomullsjeans. Noen ganger oppdager man at vaskemidlet har etterlatt seg lyse striper. Det som ofte skjer ved valg av et vanlig kulørt vaskeprogram, er at man er for sjenerøs med doseringen av vaskemiddel eller at vaskemaskinen ikke skyller godt nok. Med programmet Mørk vask (også kalt jeansprogrammet), tilsetter maskinen ekstra vann både under vaskingen og skyllingen, samt sentrifugerer betydelig mykere. Nesten samme prinsipp gjelder for ullprogrammet, men vesentlig mer forsiktig. Sportprogrammet for vask og tørketrommel tar spesielt hensyn til syntetiske materialer og mikrofibre. Bosch har med andre ord flere program som passer både mørke klessplagg, som jeans, eller andre typer ytterplagg.

jeans program pictogram

Mørkt tøy

Et program for mørke tekstiler og jeans som bruker noe mer vann og sentrifugerer mykere under hele vaskeprosessen.

sport program pictogram

Sportprogram

Et kjapt program spesialtilpasset sportsklær i moderne fibermateriale. Bruker noe mer vann og er forhåndsinnstilt på 30 grader.

wool program pictogram

Ullprogram

Et program med tilpasset temperatur og sentrifugering for ullplagg. ”Vugger” plaggene i trommelen og hindrer dem fra å floke seg.

sport program dryer pictogram

Tørketrommel sportprogram

Et program med kort tørketid som er spesialtilpasset for å tørke sportsklær i moderne fibermaterialer.