Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Håndvask

Handwash

Kan vaskemaskinen være mer skånsom enn håndvask?

I dag trenger ikke symbolet for håndvask på vaskelappen bety at du må vaske plagget for hånd. Faktum er at vaskemaskinens vasketeknikk i dag er bedre og dessuten mer skånsom enn å gni plaggene for hånd. Bosch-maskinen sørger for at du alltid får korrekt vannmengde, temperatur og skånsom hastighet på trommelen. Og du slipper uttørkede hender og risiko for vaskemiddelflekker på plagget. Det brukes dessuten mer vann å vaske for hånd enn med vaskemaskinens program. Det er i seg selv god nok grunn til å bruke vaskemaskin, men her er noen flere fordeler med vaskemaskinene til Bosch:

sensitive pictogram

Sensitive Dry-system for tørketromler

En egenutviklet tørketrommel med unik design som er ekstra skånsom mot klesplaggene og tekstilene dine.

i-dos pictogram

i-DOS dosering

En funksjon som selvdoserer vaskemiddel tilpasset tøyets vekt, type og grad av skittenhet. Skånsom mot både klær, miljø og lommeboken.

wool program pictogram

Finvask/Ull/Håndvask

Program tilpasset finere og håndvaskmerkede materialer og ullplagg. Skånsomme temperaturer og sentrifugeringer.

variosoft drum pictogram

VarioSoft-trommel

En egenutviklet vaskemaskintrommel som er skånsom men likevel effektiv takket være den unike dråpestrukturen.