Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Flekkprogram

flattens

Flekker kan behandles ved å trykke på knapper.

La ikke flekkene ødelegge klærne dine. Med vaskemaskiner fra Bosch er de enkle å behandle ut fra hvilken type flekk plagget har fått. Rødvin, leire eller gressflekker. Flekker som er inngrodde eller flekker som er helt nye. Flere av vaskmaskinene til Bosch har flekkprogram for opptil 16 vanlige flekker. De vet presis hvilken behandling som kreves for hvilken flekk, og tilpasser vannmengde, trommelrotasjon og temperatur deretter. Til og med intensivprogram for svært skitne plagg er standard i vaskemaskinene til Bosch.

stains pictogram

Flekkautomatikk 16 ulike programmer

Spesialbehandling av 16 ulike typer flekker. Vaskemaskinen tilpasser vasketemperatur, trommelbevegelse og bløtleggingstid for hver type flekk.

idos pictogram

i-DOS

En funksjon som selvdoserer vaskemiddel tilpasset vaskens vekt, type og skittenhetsgrad. i-DOS sparer deg for opptil 7000 liter vann og 11 liter flytende vaskemiddel pr. år.

mixprogram pictogram

Mikseprogram

Et kort men komplett program for lett tilsmussede klær, der man med fordel kan vaske ulike materialer som syntetisk og bomull sammen, takket være at vannmengden optimeres.

extra rinsing pictogram

Ekstra skylling

For å være sikker på at det ikke finnes rester av vaskemiddel på plaggene kan ekstra skyllinger legges til. Bra for dem som har allergier eller ekstra følsom hud.