Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Blenders og juicepresser for sunne drikker.

Rull ned

Drikk deg til et sunnere liv.

Frukt og grønt har mange helsefordeler. Spesielt hvis du spiser dem rå. Da bevarer mineralene, vitaminene og fibrene sin fulle kraft.
Her kan du lese alt om smoothies, juicer og våre verktøy for flytende helse.

Smak på en sunn livsstil.

Juicepresse eller blender?

Blender

Bruk mikser og blender for å lage næringsrike, kremete smoothies.

Med våre miksere og blendere forvandler du enkelt frukt og grønt til smoothies og supper. Med Bosch High Speed Blender kan du la skall og kjernehus være med, og du får en drikke som inneholder mye vekstfiber. Det gjør drikken både mer mettende og sunn.

Oppskriftsforslag

Juicepressen. Nyt hjemmelaget juice når du vil.

En juicepresse gir deg en kaldpresset juice. Det er en skånsom måte å lage juice på, som bevarer alle verdifulle næringsstoffer og vitaminer i frukten.

Til alle juicepresser

Highspeed blender

Bosch High Speed Blender – ekstra kraftfull mikser.

Med en High Speed Blender kan selv de hardeste ingrediensene bli til myke, glatte og næringsrike smoothies, shaker, sauser, supper, iskrem og mye mer.

Les mer om VitaBoost blender

2 liters kanne i uknuselig tritan.

Du skal helst spise ca. 500 gram grønt om dagen. Høres det mye ut? Det er enkelt, du kan jo drikke det som smoothie! Med vår toliterskanne får du plass til alt. Tritankannen til vår VitaBoost High Speed Blender takler harde ingredienser som nøtter, is og frosne jordbær. Til og med avokado med den sunne kjernen på plass!

Les mer om VitaBoost blender

VitaExtract juicepress

VitaExtract juicepresse.

Med vår juicepresse VitaExtract lager du enkelt eksklusive, naturlige og gode juicer. At den kaldpresser betyr at den bevarer alle viktige næringsstoffer og vitaminer.

Langsom pressing av juice.

VitaExtract har Gentle Squeezing-teknologi som gjør at juicen presses ut på en ekstra skånsom måte. Den har tre ulike filtre med ulik hullstørrelse, så du kan selv velge hvilken konsistens du vil ha.

Les mer om VitaExtract juicepresse

SilentMixx Pro Blender

Stille og kraftfull mikser.

SilentMixx er en sterk og stillegående mikser. Kannen i ThermoSafe-glass takler både varme supper og harde isbiter.

Den mest stillegående blenderen fra Bosch.

SilentMixx Pro blender har tre automatiske programmer. Velg om du vil lage smoothies, knuse is eller hakke ulike ingredienser.

Les mer om SilentMixx Pro blender

VitaStyle Blender

VitaStyle blender – kjappe smoothies for deg på farten.

Nyt en smoothie, juice eller shake når du vil og hvor du vil. Den praktiske 2Go-flasken rommer 500 ml og gjør det enkelt å ta med din drikke.

Blender i rustfritt og ThermoSafe-glass.

VitaStyle Mixx2Go er en blender med materiale av høyeste kvalitet. Motordelen er i børstet stål, ThermoSafe-glasset og tilbehøret er av tritan – en meget holdbar plast.

Les mer om VitaStyle 2Go blender

Vår helseapp, VitaBar.

VitaBar-app

Vita Bar-appen! Den perfekte følgesvennen for din sunne livsstil!

Juicepresser og blendere fra Bosch leveres alltid med en smart og oppdatert følgesvenn. Appen har oppskrifter på juice, smoothier, supper, sorbeter med mer som både er sunne og smaker godt. Appen er intuitiv å bruke og gjør det mulig for deg å tilberede drikker enkelt på den måten som passer best for ditt apparat. I tillegg legger vi hele tiden til nye oppskrifter og funksjoner til appen, og det gir en rekke tilpasningsalternativer i tillegg til tips og råd om apparatet ditt.

Bruk appen på riktig måte.

Du kan enkelt laste ned appen kostnadsfritt her og bruke den med alle enheter.

Gå til Vita Bar-appen

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!