Det beste kaffebønnene for automatiske kaffemaskiner

De beste kaffebønnene for Bosch kaffemaskiner: kaffenytelse for kjennere

Hvilke kaffebønner bør jeg velge til min Bosch kaffemaskin? Hvilken kaffe smaker best? Dette er spørsmål vi faktisk ikke kan gi noe godt svar på. Men du kan være trygg på at uansett hvilke kaffebønner du velger, så vil din kaffemaskin fra Bosch gjøre sitt ytterste for at kaffen blir tilberedt på samme måte som av en profesjonell barista. Smak er veldig individuelt og ulike kaffebønner smaker forskjellig. Kanskje ønsker du et ekstra kick om morgenen, eller skal det være noe litt mildere om kvelden? Drikker du helst din kaffe med melk eller foretrekker du en kraftig espresso etter middag? Du kan velge de kaffebønnene du liker best, men vi mener at både du og din Bosch kaffemaskin fortjener den beste kaffen.

Italiensk brent kaffe er som oftest ganske mørk og bønnene kan være litt fete. Smaken er gjerne intens men med sødme. Italiensk brent kaffe passer veldig godt til en kraftig espresso og til melkebaserte drikker som latte og cappuccino.

Fransk brent kaffe er lysere og tørrere. Smaken preges av noe flere bittertoner enn mørkere brent kaffe og egner kanskje seg aller best som den rene kaffekoppen. Men den kan også være god i melkebaserte drikker, særlig hvis du liker en latte laget av en søt melk som f.eks. soyamelk eller helmelk.

Kaffebønner fra Sør-Amerika kjennetegnes vanligvis som runde og fyldige og smaken kan minne om både karamell, nøtter og tørket frukt, mens kaffe fra Afrika ofte har mer jordlige toner, gjerne med et hint av solbær i ettersmaken. Fra India kommer en av de mest populære espressobønnene for latte og cappuccino. Monsooned Malabar foredles under monsuntiden og bønnene trekker til seg fuktighet fra monsunvindene før de soltørkes. De oppleves ofte som bittersøte med preg av tropisk krydder. Monsooned Malabar er nærmest syrefri og de mørkbrente variantene er like gode i espresso som i en melkedrikk.

Vær oppmerksom på at du aldri må benytte smaksatte kaffebønner i din kaffemaskin da de kan skade maskinen.

Til kaffebønnene

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.