Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Rengjøring av melkerør (slange)

Rengjøring av melkerøret – slik går du frem

Grundig rengjøring av melkesystemet er svært viktig for et perfekt resultat. Melk inneholder fett og fettavleiringer i slanger og melkerør hindrer optimal gjennomstrømming. Hvis melkeskummet blir flatt og utvannet er det som regel behov for en grundig rengjøring av melkesystemet. Det er ikke nødvendig å rengjøre alle enkeltdeler etter hver melkedrikk, din Bosch kaffemaskin skyller automatisk med varmt vann etter hver syklus. Men minst en gang hver dag bør du ta fra hverandre alle deler, vaske dem lett med varmt vann og et fettløselig rengjøringsmiddel. Tørk alle delene før du setter dem tilbake på plass. Vær oppmerksom på at delene ikke må vaskes i oppvaskmaskin.

Tips: Hvis melkerøret eller slangen er blokkert av gamle melkerester som ikke løses opp i vann, anbefaler vi å løse opp en avkalkningstablett i varmt vann, la alle delene ligge i løsningen i noen minutter, skyll deretter godt med rent vann

Til årlig vedlikehold for helautomatiske kaffemaskiner

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

+47 22 66 05 54

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.