Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

En rekke muligheter til å bevare ditt matlagingsapparat i god stand.

En verden av matlagingsspesialiteter: Bosch nettbutikk.

Fra grillpanner til glassrengjøring: I Bosch nettbutikk finner du et utvalg nyttige tilbehør og vedlikeholdsprodukter, samt reservedeler spesielt designet for ditt Bosch matlagingsapparat. Så uansett hva du skal diske opp med har vi noe for deg.

Forbedre funksjonaliteten til kjøleapparatet ditt med vårt originale tilbehør.

I vår nettbutikk kan du være sikker på at du får Bosch-kvalitet. Den tilbyr det bredeste utvalget og den enkleste måten å finne originale reservedeler på for ditt matlagingsapparat.

Finn tilbehør

For mer langvarig glans: Bosch rengjørings- og vedlikeholdsprodukter.

Enten det er melken som koker over på platetoppen eller kjøttkraft fra steken som spruter på veggene i stekeovnen, finner du rengjørings- og vedlikeholdsprodukter som både fjerner søl og smuss raskt og enkelt, og holder apparatet ditt i ny tilstand lengre.

Til rengjørings- og vedlikeholdsprodukter

Det er smart å velge våre skreddersydde reservedeler.

Uansett hvor lenge du har laget mat med apparatet, dersom du får problemer med komfyren, platetoppen eller stekeovnen din, vil det raskt kunne være tilbake i drift og produsere de samme fantastiske resultatene som du er vant til. Alt takket være Bosch originaldeler og våre spesialopplærte tekniske support.

Finn reservedeler

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

+47 22 66 05 54

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.