Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Vaskemaskinen lukter

Hva kan jeg gjøre når det lukter dårlig inni vaskemaskinen?

Har du følelsen av at innsiden av vaskemaskinen din lukter? Det kan oppstå hvis du vasker mye på lave temperaturer og bruker lite vaskemiddel. Da kan ubehagelig lukt bygges opp inni maskinen eller i tøyet ditt. Derfor bør du jevnlig vaske på 60 ºC eller høyere, og bruke riktig mengde vaskemiddel i henhold til produsentens anbefalinger og mengden tøy.

I tillegg anbefaler vi at du bruker vaskemaskinrens som er testet av Bosch. Sjekk også vannavløpet til vaskemaskinen. Er alt godt trukket til slik at det ikke renner vann tilbake i maskinen? Når du har ekskludert disse potensielle kildene bør, vaskemaskinen din lukte normalt igjen.

Til vaskemaskinrens

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

+47 22 66 05 54

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.