Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Endre informasjonskapselinnstillingene

Funksjonalitetsinformasjonskapsler

Vi samler inn informasjon om hvordan de besøkende bruker en nettside for eksempel hvilke sider som de besøkende oftest besøker, og om de får feilmeldinger fra nettsider. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer en besøker. All informasjon som disse informasjonskapslene samler inn er aggregert og derfor anonym. Den brukes bare for å forbedre hvordan nettsiden fungerer.

Ytelsesinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettsiden å huske valg du har gjort (som for eksempel brukernavn, språk eller regionen du befinner deg i), og gi forbedrede og mer personlige funksjoner. Disse informasjonskapslene kan også brukes til å huske endringer du har gjort på tekststørrelse, skrifttyper og andre deler av nettsider som du har spesialtilpasset. Informasjonen som disse informasjonskapslene samler inn kan anonymiseres, og de kan ikke spore nettleseraktiviteten din på andre nettsider.

Målinformasjonskapsler

Brukes til å sende annonser som er mer relevant for deg og dine interesser. De plasseres vanligvis av annonseringsnettverk med tillatelse av nettsideoperatøren. De husker at du har besøkt en nettside, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner, slik som annonsører.

Tredjepartsinformasjonskapsler

Vi har tatt tiltak for å prøve å sikre at informasjonskapslene som brukes, passer til beskrivelsene ovenfor og at vi tar hensyn til om du godtar eller avviser bruk av informasjonskapsler, men enkelte tredjeparts informasjonskapsler kan likevel bli lastet ned. Vi har beklageligvis ikke kontroll over disse informasjonskapslene. Du bør da se listen over informasjonskapsler på denne siden for å få mer informasjon.