Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Platetopper med induksjon

Forhåndsprogrammert nytelse. Våre induksjonstopper.

Våre induksjonstopper er utviklet for at din matlaging skal bli så enkel som mulig. Den intelligente temperaturreguleringen i PerfectCook-kokesensoren og PerfectFry-stekesensoren sørger for at du får til et perfekt resultat hver gang.

Ingenting koker over.

Ved koking er temperaturreguleringen avgjørende for et perfekt resultat. Bare et par grader for mye kan føre til at grøten svir seg, melken koker over og pølsene sprekker i kasserollen. Hvis du bruker PerfectCook-kokesensoren, kontrolleres og reguleres temperaturen i kasserollen automatisk hele tiden.

Induksjonstopper med PerfectCook-kokesensor

Det finnes mange måter å få biffen perfekt på. Her er snarveien.

Hva smaker bedre enn en perfekt stekt biff? Et fint kjøttstykke er et godt utgangspunkt, men riktig steketemperatur er avgjørende for resultatet. Uansett hvordan du vil ha biffen din, kontrollerer PerfectFry-stekesensoren temperaturen i pannen under stekingen og tilpasser den perfekt.

Induksjonstopper med PerfectFry-stekesensor

DirectSelect Premium: Det er lett å velge riktig.

DirectSelect Premium-panelet lar deg enkelt regulere induksjonstoppen. Du velger intuitivt ønsket varmenivå og øvrige funksjoner. Panelet viser kun de funksjonene du trenger for hvert enkelt tilfelle, de andre vises ikke. Også når platetoppen er avslått har den et rent og elegant utseende med helt skjult display.

Induksjonstopper med DirectSelect Premium

FlexInduction. Mer plass til kasserollene.

Mer plass på induksjonstoppen gir større frihet under matlagingen. Med FlexInduction fra Bosch kan du tilpasse induksjonstoppen etter dine behov. Hvis du for eksempel vil bruke en stor gryte, kan du kombinere to kokesoner til en sammenhengende sone. Den fleksible FlexInduction-sonen gir deg tilnærmet ubegrensede muligheter: Både runde kasseroller og panner med en diameter på 30 cm, og avlange gryter med 40 cm lengde får plass uten problemer.

Finn platetopper med FlexInduction

Høydepunkter for kjøkkenet.

Kvalitet for hver oppgave. Vi tilbyr et stort utvalg tilbehør som passer perfekt og som gir et perfekt koke- og stekeresultat.

Spesialtilbehør for koking og steking

Kokekunst med et tastetrykk.

Våre ovner i Serie 8 kombinerer kvalitet, funksjon og design med enkel manøvrering. Derfor fikser du også de mest avanserte matrettene i en håndvending. Alltid med et perfekt resultat.

Til de automatiske ovnene i Serie 8