Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Home Connect

Oppvaskmaskiner med Bosch Home Connect

Det viktigste i livet er i alle fall ikke å vaske opp.

Det viktigste i livet er i alle fall ikke å vaske opp.

Det finnes viktigere ting i livet enn å tenke på oppvasken. Derfor sender vaskemaskinen din pushvarslinger til mobilen eller nettbrettet ditt hvis du ønsker det, og informerer deg om hvor langt programmet har kommet. Det betyr at du har kontroll og tid til ting som betyr noe.

Alle oppvaskmaskiner med Home Connect

Tips: Det er mange smarte tips i mobilen din.

Med Easy Start får du anbefalt riktig vaskeprogram.

Alle oppvaskmaskiner med Home Connect

Oppvaskmaskinen vet hva den trenger. Og den vet hvordan den skal be om det.

Vet du hvor mange oppvasktabletter du har? Ikke noe problem, det trenger du ikke. Bare oppgi i Home Connect-appen når du åpner en pakke med 50 tabletter – så mottar du et pushvarsel etter 45 sykluser på mobilen eller nettbrettet ditt. Og nå blir det enda lettere: Med den integrerte Easy Start-funksjonen informerer oppvaskmaskinen din om de ideelle innstillingene for hver type vask via appen. Det er fint å jobbe med noen som kan tenke selv.

Alle oppvaskmaskiner med Home Connect

Det er ikke bare kjørlene dine som kan skinne mer – kjøkkenet ditt også.

Det er ikke bare tallerknene dine som skal skinne – kjøkkenet ditt også.

Det sier seg selv at en Bosch oppvaskmaskin får glassene dine til å skinne. Det nye er at den får kjøkkenet ditt til å skinne også. Takket være det integrerte EmotionLight i døren, er oppvaskmaskinen din opplyst fra innsiden. Du kan enkelt endre og velge lysfarge etter humør via Home Connect-appen, så kan du se husarbeidet i et annet lys.

Alle oppvaskmaskiner med Home Connect

Har du spørsmål om Home Connect?

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om Home Connect.

Ofte stilte spørsmål

Du kan stole på oss – vi slutter aldri med innovasjon.

Invented for life; vårt løfte – din trygghet.

For å kunne bruke Home Connect-funksjonen i ditt nye Bosch-produkt, trenger du en smarttelefon eller et nettbrett med Wi-Fi. Home Connect-appen lastes enkelt og gratis ned fra App Store eller Google Play Store.* Den er TÜV-godkjent og oppfyller høye sikkerhetsstandarder.

Home Connect er en tjeneste fra Home Connect GmbH.

Home Connect

Du kan styre våre smartenheter med smarttelefonen din. Og våre smarttjenester også.

Styr de smarte apparatene og tjenestene våre med smarttelefonen din.

En allsidig smartløsning: Home Connect kan også hjelpe deg med dine Bosch husholdningsapparater hvis noe ikke fungerer slik det skal. Home Connect-appen gir deg nyttige tips som svarer på de fleste spørsmål. Hvis ikke, kan du ringe til Home Connect som setter deg over til vår kundeservice. Dersom det skulle bli nødvendig, kan en av våre serviceteknikere også komme hjem til deg. Raskt og enkelt.

*iOS- og Android-versjonene av Home Connect-appen har ulike funksjonaliteter avhengig av versjon. Se app-detaljene i App Store eller Google Play Store for ytterligere informasjon.

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!