Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Home Connect

Matlaging med Bosch Home Connect

Vær tilstede for barna dine – selv om du ikke er hjemme.

Vær tilstede for barna dine – selv om du ikke er hjemme.

Når kan du være tilstede for barna dine selv om du ikke er hjemme. Bare bruk mobilenheten din til å fjernskru på ovnen din med Home Connect-funksjonen. Appen gir deg også all informasjonen du trenger om stekeprosessen. Du får vite når maten er klar og om du har skrudd av ovnen eller ikke. Det kan være en fin forsikring for deg – men også for barna dine.

Alle stekeovner med Home Connect

Den beste ingrediensen for alle retter: Stekeovnen din.

Den beste ingrediensen for alle retter: Stekeovnen din.

Stekeovnen din lager ikke bare fantastisk mat, men den får også de beste oppskriftene fra mobilenheten din. Home Connect-funksjonen gir deg tilgang til en hel verden av smarte oppskrifter. Og du kan spare favorittrettene dine på appen, slik at stekeovnen har eksakt de riktige innstillingene når den begynner stekingen. Det gjør baking og steking så mye lettere og du får perfekte resultater.

Alle stekeovner med Home Connect

Bli den beste kokken du noensinne har møtt.

Det beste kokkene har de beste triksene. Bli ekspert – med Home Connect-funksjonen på stekeovnen din. Via din mobilenhet gir den deg masse tips og råd i tillegg til den viktigste informasjonen du trenger om de vanligste ingrediensene. Selv om du allerede er ekspert – kan du alltid lære noe nytt.

Alle stekeovner med Home Connect

Har du spørsmål om Home Connect?

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om Home Connect.

Ofte stilte spørsmål

Du kan stole på oss – vi slutter aldri med innovasjon.

Invented for life; vårt løfte – din trygghet.

For å kunne bruke Home Connect-funksjonen i ditt nye Bosch-produkt, trenger du en smarttelefon eller et nettbrett med Wi-Fi. Home Connect-appen lastes enkelt og gratis ned fra App Store eller Google Play Store.* Den er TÜV-godkjent og oppfyller høye sikkerhetsstandarder.

Home Connect er en tjeneste fra Home Connect GmbH.

Home Connect

Du kan styre våre smartenheter med smarttelefonen din. Og våre smarttjenester også.

Styr de smarte apparatene og tjenestene våre med smarttelefonen din.

En allsidig smartløsning: Home Connect kan også hjelpe deg med dine Bosch husholdningsapparater hvis noe ikke fungerer slik det skal. Home Connect-appen gir deg nyttige tips som svarer på de fleste spørsmål. Hvis ikke, kan du ringe til Home Connect som setter deg over til vår kundeservice. Dersom det skulle bli nødvendig, kan en av våre serviceteknikere også komme hjem til deg. Raskt og enkelt.

*iOS- og Android-versjonene av Home Connect-appen har ulike funksjonaliteter avhengig av versjon. Se app-detaljene i App Store eller Google Play Store for ytterligere informasjon.

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!