Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Home Connect

Kjøleskap med Bosch Home Connect

Kjøleskapet i lommen

Nå får du plass til kjøleskapet ditt med Home Connect-funksjonen i lommen. Mobilen eller nettbrettet ditt gir deg oversikt over hva du har i kjøleskapet takket være kameraer koblet til internett. Det betyr at du alltid har full oversikt over hva du har i kjøleskapet, og raskt kan se om du mangler noe.

Du trenger ikke å lure på om du har lukket døren.

Det er viktig å ha kontroll – også i det hverdagslige. Med Home Connect i kjøleskapet kan du det. Den varsler deg med pushvarslinger til smarttelefonen eller nettbrettet ditt hvis du har latt døren stå åpen. Du har all informasjonen for hånden med et tastetrykk og kan utnytte kjøleskapet ditt maksimalt. Nå har du alltid oversikt over hva du har i kjøleskapet og kan raskt se om noe mangler.

Alle kjøleskap med kamera og Home Connect

Få mest mulig ut av best før-datoen.

Forleng holdbarheten.

For å bidra til at maten din holder seg fersk lenger gir Home Connect-appen på mobilenheten din smarte oppbevaringstips og anbefalinger om temperatur og hvor maten skal oppbevares. Dette betyr at du alltid har de beste forholdene for matvarene dine.

Alle kjøleskap med kamera og Home Connect

Har du spørsmål om Home Connect?

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om Home Connect.

Ofte stilte spørsmål

Du kan stole på oss – vi slutter aldri med innovasjon.

Invented for life; vårt løfte – din trygghet.

For å kunne bruke Home Connect-funksjonen i ditt nye Bosch-produkt, trenger du en smarttelefon eller et nettbrett med Wi-Fi. Home Connect-appen lastes enkelt og gratis ned fra App Store eller Google Play Store.* Den er TÜV-godkjent og oppfyller høye sikkerhetsstandarder.

Home Connect er en tjeneste fra Home Connect GmbH.

Home Connect

Du kan styre våre smartenheter med smarttelefonen din. Og våre smarttjenester også.

Styr de smarte apparatene og tjenestene våre med smarttelefonen din.

En allsidig smartløsning: Home Connect kan også hjelpe deg med dine Bosch husholdningsapparater hvis noe ikke fungerer slik det skal. Home Connect-appen gir deg nyttige tips som svarer på de fleste spørsmål. Hvis ikke, kan du ringe til Home Connect som setter deg over til vår kundeservice. Dersom det skulle bli nødvendig, kan en av våre serviceteknikere også komme hjem til deg. Raskt og enkelt.

*iOS- og Android-versjonene av Home Connect-appen har ulike funksjonaliteter avhengig av versjon. Se app-detaljene i App Store eller Google Play Store for ytterligere informasjon.

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!