Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

SilentMixx

Bosch SilentMixx - Markedets mest stillegående blender!

Kjøkkenutstyret fra Bosch er til for å brukes. Ofte! Som vår blender SilentMixx. Den kombinerer den høyeste ytelsen og brukervennlighet med et svært lavt støynivå.

Se alle våre SilentMixx modeller

Allsidig og stillegående

Lag smoothier, knus is, hakk nøtter eller bland suppe - med automatiske programmer og enkel rengjøring er ikke jobben på kjøkkenet lenger en utfordring. Du kan til og med lage frokost mens både familien og naboer sover.

Knuser all motstand

SilentMixx er en blender som er til for å brukes. Den spesialdesignede ThermoSafe-kannen kan blande større mengder frukt og grønt uten å gjøre noe større vesen av seg eller miste ytelse.

Kjempeenkel rengjøring

Med unntak av Easy KlickKnife, kan alt det andre tilbehøret vaskes i oppvaskmaskin. Takket være den enkle Easy Klick-funksjonen kan kniven løsnes med et enkelt håndgrep slik at du raskt kan skylle av redskapet.

Varmt eller kaldt?

Knuse is til fredagsdrinken eller blande en deilig, varm suppe? Hvorfor velge? SilentMixx er utstyrt med en kanne i ThermoSafe-glass slik at den tåler både kalde og varme retter, rett etter hverandre.

Automatiske programmer

Smoothier, knust is eller hakkede råvarer? Ved hjelp av tre tilpassede programmer oppnås det beste resultatet med et enkelt knappetrykk.

Øvrige tilbehør

I tillegg til tre automatiske programmer kommer SilentMixx med flere praktiske tilbehør. Smoothie-filter for kjernefrie smoothier og en spesiell hakker for løk, urter og krydder.

Bærsmoothie med peppermynte

La bærene tine og legg dem i mikseren. Skrell kiwi og eplet og legg dem i mikserkannen. Skyll og tilsett peppermynten. Bland til en kremaktig smoothie, hell opp i et glass og nyt!

Skyll mâche-salaten godt. Skrell pære, banan og pasjonsfrukt og legg dem i mikseren. Skrell den ferske ingefæren, tilsett den og bland til konsistensen er kremaktig. Det er ikke bare godt, det er sunt også.

Ingredienser:
100 g fryste bær
1 middels stort eple
1 kiwi
½ knippe fersk peppermynte

ca. 2 dl vann eller juice

Smoothie med fersk frukt og ingefær

Skyll mâche-salaten godt. Skrell pære, banan og pasjonsfrukt og legg dem i mikseren. Skrell den ferske ingefæren, tilsett den og bland til konsistensen er kremaktig. Det er ikke bare godt, det er sunt også.

Ingredienser:
2 never mâche-salat
1 moden pære
1 moden banan
1 pasjonsfrukt
ca. 1 cm fersk ingefær

ca. 2 dl vann eller juice