Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

SensorSecure

Sikker vinner!

SensorSecure – slår seg av så fort du slipper håndtaket.

Nyhet!

Med de nye EasyComfort-strykejernene kan du glemme alt om temperaturinnstillinger. Enklere blir det ikke. De nye strykejernene har bare én innstilling : i-Temp – en innstilling med den perfekte temperaturen og dampmengden for ALLE strykbare stoffer. Du slipper å sortere klærne, skifte innstilling for dongeri, bomull og syntetisk eller risikere å brenne tekstilene. Ganske enkelt genialt!

Men ikke nok med det: dette strykejernet er også utrystet med SensorSecure. Med Bosch blir strykingen både enklere og sikrere.

i-Temp: én temperatur for alle strykbare materialer

i-Temp Advanced: én temperatur for alle strykbare materialer i kombinasjon med motorgenerert damp som trenger dypt ned i materialet.

SensorSecure

Hva er SensorSecure?

SensorSecure er en helt ny oppfinnelse som gjør ditt strykejern enda sikrere.

Hvordan fungerer det?

En sensor merker når du griper om håndtaket, og når du slipper det. Strykejernet slås av med det samme håndtaket slippes, og varmes lynraskt opp igjen når du begynner å stryke.

Hvorfor velge det?

Du behøver aldri mer å lure på om du har husket å trekke ut støpselet til strykejernet. Med andre ord, maksimal sikkerhet og trygghet.

Les mer om våre strykejern med SensorSecure

Fordelene med SensorSecure og kompakt dampstasjon.

Sikkerhet først.

Er du en av dem som ofte lurer på om du husket å trekke ut støpselet til strykejernet? Nå kan du glemme den plagsomme tanken for alltid. Velg et Bosch strykejern med SensorSecure – en sensor som føler det når håndtaket slippes, og slår strykejernet automatisk av.

Bukser med press.

Bevar pressen i bukser og kjoler ved å bruke et strykejern med et høyt, konstant damptrykk.

Mørke og sarte materialer.

Med AntiShine-funksjonen kan du stryke mørke materialer uten at de blir blanke. Samtidig er det ekstra skånsomt mot sarte materialer.

Til alle slags plagg.

Hvis du stryker mange forskjellige materialer, anbefaler vi et strykejern med i-Tempfunksjon. Da kan du bruke en og samme innstilling til alle tekstiler og slipper å sortere stryketøyet ditt først.

Store tekstiler.

Vårt strykejern med Advanced Steam System fordeler dampen jevnt over tøyflaten, og det høye damptrykket trenger effektivt ned i tekstilets veving. Med denne funksjon sparer du tid når du stryker store tekstiler som laken og duker, fordi du kan brette dem før du begynner å stryke.