Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Kompakt dampstasjon

OBS! Ikke et strykejern! Endelig en kompakt dampstasjon.

Bedre, raskere og mindre slitasje.

Liker du skjorter eller kjoler med cutaway-krager? Slutt å stryke dem!

Vi har utviklet en dampstasjon som er like liten som ditt gamle strykejern. Tidligere fantes det bare store og klumpete dampstasjoner på markedet. Men ikke nå lenger. Med en dampstasjon trenger dampen effektivt inn i fibrene, noe som gir både et bedre og et raskere resultat. Du kan også stryke mørke materialer uten at de blir blanke, og bruke den for raskt å friske opp et plagg.

Les mer om dampstasjonen TDI902431E

SensorSecure

Dampstasjonen stenger automatisk ned når den ikke brukes. En sensor i håndtaket registrerer når dampstasjonen løftes, og varmer raskt opp til valgt temperatur.

MotorSteam
Skaper et jevnt trykk i dampkammeret slik at dampen effektivt kan trenge igjennom tekstilfibrene. Det innebærer et bedre resultat på kortere tid.

SensorSteam
Automatisk regulering av mengden damp, uansett temperaturinnstilling. Starter automatisk når du holder i dampstasjonen.

i-Temp Advanced
Én innstilling for alle materialer. Perfekt ved stryking av blandingsmaterialer.

AntiShine
Forhindrer at mørke materialer blir blanke.

TempOK
En lampe blinker til temperaturen har sunket til valgt nivå.

4AntiCalc
Firedobbel beskyttelse mot kalk-tiltetting. Mulig å fjerne med avkalkingsvæske.

Maksimer din Bosch.

Bli medlem av myBosch og få fordeler og goder helt kostnadsfritt. I tillegg får du 100 dagers returrett, hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Les mer

Bosch i hver detalj.

Vårt mål er alltid å skape kvalitet i hver detalj. Derfor tester vi alt. Og så tester vi det igjen. Deretter testes produktene våre av uavhengige testinstitutter rundt om i Europa, som sammenligner faktorer som ytelse, kvalitet og pris. Det er først når produktene settes på prøve av sluttbrukeren og uavhengige testinstitutter at Bosch sin erfaring og høye kvalitetskrav viser at det lønner seg med med nøyaktighet og blikk for detaljer.