Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Ingenius støvsuger

In'genius er verdens mest stillegående

I en tid når det meste rundt oss lager lyd, kommer vi med en hyggelig støvsuger på kun 57 dB. Bosch har utviklet en støvsuger som er vår mest stillegående støvsuger og som er ekstremt sterk. Det gjør at den gamle sannheten om at effekten øker med bråket, ikke lenger stemmer. Det er sånn vi i Bosch jobber. Ser vi et problem, så gjør vi noe med det.

Les mer

In’genius ProSlience 57 dB – for deg som vil lytte til noe annet enn støvsugeren din når du støvsuger.

Lytte til musikk, se en film, snakke i telefonen eller legge minsten mens du støvsuger? Nå er det mulig. In’genius 57dB er verdens mest stillegående støvsuger som gjør det mulig å gjøre to ting samtidig, uten å miste ytelse.

Les mer om In’genius

SilenceSound System

Mange ulike komponenter kobles sammen for å gjøre In’genius ProSlience 57 dB til verdens mest stillegående støvsuger.

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?

Maksimer din Bosch.

Bli medlem av myBosch og få fordeler og goder helt kostnadsfritt. I tillegg får du 100 dagers returrett, hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Les mer

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer