Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Zooo munnstykke

Bosch Animal 360-munnstykkene fjerner effektivt det eneste du ikke liker med kjæledyret ditt: Hårene på teppene og i sofaen.

I tilbehørspakken finner du munnstykker som passer både for tepper og harde gulv. De kan brukes på møbler og andre stoffer som ellers kan være veldig vanskelig å rengjøre for dyrehår. Alle munnstykkene er spesielt designet for å fjerne dyrehår – slik at du får et rent og pent hjem.

Turbomunnstykke

Det spesialdesignede turbomunnstykket er motordrevet og garanterer effektiv rengjøring med det beste sluttresultat.

Se nærmere på Turbomunnstykket

TurboDrive

TurboDrive konverterer luftflyten til en roterende bevegelse som effektivt overfører støvsugerens kraft til munnstykket.

TwinBrush™ med EasyClean™

Børstene rengjør i to faser: Den svarte børsten plukker opp skitt, og den unike og mykere røde børsten fjerner effektivt dyrehår. Munnstykket er utstyrt med EasyClean-funksjon for enkel rengjøring. Det innebærer at det er enkelt å rengjøre ved hjelp av en klikkfunksjoner for å fjerne børsterullen.

Tilpasset etter høyden på teppet ditt

På/av-knappen på siden av munnstykket gjør det enkelt å endre høydeinnstillingen for å tilpasse støvsugingen etter tykkelsen på teppene. Uansett om du har kort- eller langhårige tepper fjerner ProAnimal-munnstykket effektivt alle spor etter husdyret ditt.

ProAnimal møbelmunnstykke for harde gulv

Dette munnstykket er spesielt laget for ømtåelig parkett og andre harde gulv. Det beskytter gulvet mot riper og er enkelt å rengjøre etter støvsuging. Du tar ganskel enkelt ut børsten fra munnstykket.

ProAnimal-møbelmunnstykke

ProAnimal-møbelmunnstykket tilpasser seg til formen til møblene dine, det spiller ingen rolle om du skal støvsuge en sofa eller en lenestol. Det er ekstra bredt og har en fleksibel åpning for optimalt resultat.

Se nærmere på ProAnimal møbelmunnstykke