Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Zoo’o ProAnimal with bag

Tough on hair

Tøff mot hår

Bosch Zoo'o ProAnimal støvsuger er spesialtilpasset for å møte dine behov som eier av kjæledyr. Denne støvsugeren fjerner raskt og effektiv dyrehår fra alle overflater. Takket være støvsugerposen PowerProtect blir rengjøringsresultatet flekkfritt og alt støv holder seg i posen. Det gjør livet enklere både for deg og din beste venn.

Zoo’o ProAnimal-modeller
Til Produktfilm
Top of page
Animal 360™ nozzle set

Fjerner katte- og hundehår raskt og enkelt.

Turbobørsten ProAnimal er spesielt utformet for å rengjøre tepper. Den kraftfulle motoren fjerner effektivt alle spor fra kjæledyrene dine. I tilbehørssettet Zoo’o ProAnimal 360 inngår også møbelmunnstykke og parkettmunnstykke. Les mer om Zoo'o

Les mer om Zoo'o ProAnimal 360-tilbehørene

*Støvopptak på teppe i henhold til IEC 60312-1:2011-11 sammenlignet med en Bosch BGL3C235 med turbomunnstykke.

Til toppen av siden
Air Turbo-system

Air Turbo-system

Med AirTurbo-systemet støvsuger du raskt og effektivt. Den kraftfulle motoren i kombinasjon med det spesialdesignede turbomunnstykket garanterer et flekkfritt rengjøringsresultat.

Se film om AirTurbo-systemet
Til toppen av siden
BionicFilter

BionicFilter

Det spesialdesignede hygieniske BionicFilter fjerner dårlig lukt og gir en ren og frisk utslippsluft. Filteret kan til og med vaskes i maskin og har lang levetid.

Spill av film
Til toppen av siden
15 m aksjonsradius

15 m aksjonsradius

Den ekstra lange ledningen gir deg en aksjonsradius på 15 meter og minimerer behovet for bytte av uttak når du støvsuger. Slik at du kan støvsuge en større overflate uten mange avbrudd.

Til toppen av siden
Den nye PowerProtect-støvsugerposen

Den nye PowerProtect-støvsugerposen

Få mest mulig ut av støvsugeren din: PowerProtect-støvsugerpose sørger for sterk sugeeffekt til posen er helt full. Den filtrerer 99,9 % av alle finere partikler samtidig som den beskytter støvsugerens motor.

Til produktfilm
 
Online Survey