Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Poseløs Zoo'o ProAnimal

SensorBagless™ Technology

Zoo'o ProAnimal uten pose

Den poseløse støvsugeren er perfekt utformet for å rengjøre alle overflater i hjemmet ditt. Den fjerner dyrehår på møbler, harde gulv og tepper. Sensor Bagless-teknologien™ gjør den både stillegående og kraftfull. Fordi den er poseløs slipper du også ekstra kostnader for støvsugerposer.

Zoo’o ProAnimal-modeller
Se produktfilmen
Til toppen av siden
Fjerner katte- og hundehår raskt og enkelt.

Fjerner katte- og hundehår raskt og enkelt.

Turbobørsten ProAnimal er spesielt utformet for å rengjøre tepper. Den kraftfulle motoren fjerner effektivt alle spor fra kjæledyrene dine. I tilbehørssettet Zoo’o ProAnimal 360 inngår også møbelmunnstykke og parkettmunnstykke.

Les mer om Zoo'o ProAnimal 360-tilbehørene
Til toppen av siden
AirTurbo-systemet

AirTurbo-systemet

AirTurbo-systemet gjør at våre Zoo'o ProAnimal-støvsugere rengjør kraftfullt og effektivt. Den større diameteren gjør det mulig å øke luftflyten. Den energisparende og kraftfulle motoren garanterer at du får en ekstra kraftfull luftflyt i turbobørsten for at rengjøringen skal gå raskt og effektivt.

Se film om AirTurbo-systemet
Til toppen av siden
Intelligent selvrengjøring med SensorControl.

Intelligent selvrengjøring med SensorControl.

En integrert sensor måler ytelsen kontinuerlig under bruk. SensorControl aktiveres hvis effekten går ned og rengjør filteret. Det gjør at støvsugeren får tilbake sin opprinnelige ytelse.

Se hvordan SensorControl fungerer
Til toppen av siden
Ingen poser, ingen ekstra kostnader.

Ingen poser, ingen ekstra kostnader.

Det vaskbare HEPA-filteret og øvrige filter i støvsugeren holder like lenge som støvsugeren din. Du trenger heller ikke å kjøpe støvsugerposer - så med denne poseløse støvsugeren slipper du ekstrakostnader.

Se film om HEPA-filter
 
Online Survey