Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Bosch Animal 360-munnstykke

Bosch Animal 360-munnstykke

Bosch Animal 360-munnstykkene fjerner effektivt det eneste du ikke liker med kjæledyret ditt: Håret på teppene og i sofaen.

I tilbehørspakken finnes munnstykker som passer både for tepper og harde gulv. De kan brukes på møbler og andre stoffer som ellers kan være veldig vanskelig å rengjøre for dyrehår. Alle munnstykkene er spesielt designet for å fjerne dyrehår - slik at du får et rent og pent hjem.

Zoo’o ProAnimal-modeller
Til toppen av siden
TurboDrive

TurboDrive

TurboDrive konverterer luftflyten til en roterende bevegelse som effektivt overfører støvsugerens kraft til munnstykket.

Til toppen av siden
TwinBrush™ med EasyClean™

TwinBrush™ med EasyClean™

Børstene rengjør i to faser: Den svarte børsten plukker opp skitt, og den unike og mykere røde børsten fjerner effektivt dyrehår. Munnstykket er utstyrt med EasyClean-funksjon for enkel rengjøring. Det innebærer at det er enkelt å rengjøre ved hjelp av en klikkfunksjoner for å fjerne børsterullen.

Til toppen av siden
Tilpasset etter høyden på teppet ditt

Tilpasset etter høyden på teppet ditt

På/av-knappen på side av munnstykket gjør det enkelt å endre høydeinnstillingen for å tilpasse støvsugingen etter tykkelsen på teppene. Uansett om du har tepper med kort eller lang lugg fjerner ProAnimal-munnstykket effektivt alle spor etter husdyret ditt.

Til toppen av siden
ProAnimal-munnstykke for harde gulv

ProAnimal-munnstykke for harde gulv

Dette munnstykket er spesielt utformet for delikate parkettgulv og andre harde gulv. Det beskytter gulvene mot riper og er enkelt å rengjøre etter støvsugingen. Du tar enkelt børsten ut av munnstykket.

 
Online Survey