Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Zoo'o ProAnimal ledningsløs skaftstøvsuger

Athlet Zoo'o ProAnimal

Ledningsløs og alltid for hånden.

Meget fleksibel og like sterk som en vanlig støvsuger*. Den ledningsløse skaftstøvsugeren Athlet Zoo'o ProAnimal passer perfekt for deg som har husdyr.

Produktfilm
Zoo'o ProAnimal-modeller

*Støvopptak på teppe i henhold til IEC 60312-1 sammenlignet med en vanlig sylinderstøvsuger med turbomunnstykke (BSG6B100, 600 W).

Top of page
For pet lovers: 30% faster cleaning. No cable.

Endelig en støvsuger som fjerner katte- og hundehår.

Det motordrevne munnstykket, ProAnimal Brush, jobber med ca. 5000 omdr./minutt. Det gir et godt rengjøringsresultat på alle typer gulv. Den roterende børsten er spesialdesignet for tepper og fjerner hår raskt og effektivt. Børsten er dessuten spesialutformet for rask og enkel rengjøring. I kombinasjon med SensorBagless teknologien er Athlet Zoo'o like sterk som en vanlig sylinderstøvsuger.

Slik fungerer SensorBagless-teknologien
Til toppen av siden
Ekstremt fleksibel og alltid for hånden.

Ekstremt fleksibel og alltid for hånden.

Athlet Zoo kan stå hvor som helst og er alltid klar til å brukes. Den er enkel å bruke og oppbevare, takket være den lave vekten og EasyClean-systemet. I tillegg gjør det fleksible leddet i munnstykket det lett å støvsuge under og rundt møbler. Den er alltid for hånden når dine kjære husdyr har lagt spor etter seg.

Til toppen av siden
Nøyaktig rengjøring i alle kriker og kroker takket være de allsidige tilbehørene.

Nøyaktig rengjøring i alle kriker og kroker takket være de allsidige tilbehørene.

De spesielle tilbehørene inkluderer et kort håndtak, en avtakbar adapter med munnstykke og reim som du henger på skulderen, et møbelmunnstykke spesialtilpasset for små steder, samt et munnstykke for bilen. Ved hjelp av de ulike tilbehørene kan du også kan holde tekstiler, små sprekker og hjørner rene.

 
Online Survey