Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Legg ikke skylden for slitasjen på våre tørketromler.

Det er ikke i en tørketrommel at klærne utsettes for mest belastning. Faktum er at plaggene utsettes for 70-75 % av slitasjen når vi bruker dem. Mindre enn 10 % av all slitasjen forårsakes av tørketrommelen. Men det er lett å tro noe annet når man rengjør filteret for lo. Ved hengetørking forblir fibrene i tøyet og ruller av etter hvert. Det gjør at tromlede plagg støver mindre. Tørketromlene til Bosch har spesielle finprogrammer, ullkurv og en skånsom trommel som gjør at man kan tørke ømfintlige tekstiler og ull. I tromlene til Bosch tørker et ullplagg på mindre enn 2 timer, sammenlignet med mer enn ett døgn ved hengetørking. Her er noen flere anledninger til å velge de ulike programmene som finnes:

Tilbake til flere tips om klespleie

 

Sensitive Dry-system

En ekstra stor rustfri tørketrommel med unik design som er ekstra skånsom mot klesplagg og tekstiler, samt minimerer skrukker. Dråpestrukturen gir optimal luftspredning som gjør at klesplaggene får en jevn tørking.

DuoTronic

Sensorer som registrerer fukten inne i trommelen og slår av tørketrommelen når valgt tørrhetsgrad er oppnådd. Hindrer overtørking av klærne.

Skånsom tørking

Senker temperaturen for skånsom tørking av ømfintlige plagg.

Ull-/skokurv

Ømfintlige tekstiler som ull tørkes i en innsats i trommelen som ikke roterer, hvilket hindrer slitasje. Den kan også brukes til å tørke sko som er vasket.
Online Survey