Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Platetopper med induksjon

Forhåndsprogrammert nytelse. Våre induksjonstopper.

Forhåndsprogrammert nytelse. Våre induksjonstopper.

Våre induksjonstopper er utviklet for at din matlaging skal bli så enkel som mulig. Den intelligente temperaturreguleringen i PerfectCook-kokesensoren og PerfectFry-stekesensoren sørger for at du får til et perfekt resultat hver gang.

Preprogrammed culinarity success. The new electric hobs from Bosch.

Preprogrammed culinarity success. The new electric hobs from Bosch.

The easy way to perfect results: our electric hobs are designed to make cooking and frying as effortless as possible for you. Enjoy the support of intelligent temperature regulation thanks to cooking and frying sensors as well as innovative controls and flexible induction cooking zones. Master even complicated dishes with little work – and maximum enjoyment.

Ingenting koker over.
 • Enkel temperaturregulering.

  Det som avgjør om et måltid er riktig kokt i en gryte avhenger av temperaturen. PerfectCook gjør det enkelt å alltid lage mat med riktig varme. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket temperaturnivå en gang. Under matlaging, overvåker sensoren temperaturen og regulerer den automatisk, noe som betyr at du ikke trenger å justere den gjentatte ganger. Sensoren forhindrer også at det koker over eller at maten kokes for mye - på alle kokesoner og med opp til tre gryter samtidig.

  PerfectCook
 • Rask og enkel i bruk:

  En flat, magnetisk, oppvaskmaskin-sikker ring er festet til utsiden av en induksjonskjele. Den overfører den nødvendige informasjonen til platetoppen . Alt som trengs for å aktivere PerfectCook er et tastetrykk på sensoren og en bekreftelse på platetoppen. Et signal gis når innstilt temperatur er nådd.

  PerfectCook

Ingenting koker over.

Ved koking er temperaturreguleringen avgjørende for et perfekt resultat. Bare et par grader for mye kan føre til at grøten svir seg, melken koker over og pølsene sprekker i kasserollen. Hvis du bruker PerfectCook-kokesensoren, kontrolleres og reguleres temperaturen i kasserollen automatisk hele tiden.

Vis filmen om PerfectCook-kokesensoren
Induksjonstopper med PerfectCook-kokesensor
Saken är biff!
 • Slik fungerer PerfectFry:

  Aktiver Perfekt Fry-sensoren i betjeningspanelet og velg det optimale temperaturnivået. Stekepannen blir deretter varmet opp til ønsket nivå og temperaturen reguleres automatisk. Platetetoppen avgir synlige og hørbare varsler når ønsket temperatur er nådd: biffen kan nå stekes i optimal varme.

  PerfecFry
 • Temperaturinnstilling med Perfect Fry-sensor.

  Perfekt steking av biff starter med riktig temperatur på oljen, fordi ulike typer olje har ulike røykpunkter. Og uten nøyaktige temperaturstyring kan de lett brennes. For eksempel er røykepunkt for solsikkeolje 210-225 ° C, mens det for olivenolje er kun 130-180 ° C. Perfekt Fry-sensoren viser når den ideelle temperaturen for å tilsette olje til stekepannen er nådd.

  PerfectFry

Det finnes mange måter å få biffen perfekt på. Her er snarveien.

Hva smaker bedre enn en perfekt stekt biff? Et fint kjøttstykke er et godt utgangspunkt, men riktig steketemperatur er avgjørende for resultatet. Uansett hvordan du vil ha biffen din, kontrollerer PerfectFry-stekesensoren temperaturen i pannen under stekingen og tilpasser den perfekt.

Opplev PerfectFry-stekesensoren på film
Induksjonstopper med PerfectFry-stekesensor

Oversikt platetoppregulering.

DirectSelect Premium: Det er lett å velge riktig.

DirectSelect Premium: Det er lett å velge riktig.

DirectSelect Premium-panelet lar deg enkelt regulere induksjonstoppen. Du velger intuitivt ønsket varmenivå og øvrige funksjoner. Panelet viser kun de funksjonene du trenger for hvert enkelt tilfelle, de andre vises ikke. Også når platetoppen er avslått har den et rent og elegant utseende med helt skjult display.

Opplev DirectSelect Premium på film
Induksjonstopper med DirectSelect Premium
FlexInduction. Mer plass til kasserollene.

FlexInduction. Mer plass til kasserollene.

Mer plass på induksjonstoppen gir større frihet under matlagingen. Med FlexInduction fra Bosch kan du tilpasse induksjonstoppen etter dine behov. Hvis du for eksempel vil bruke en stor gryte, kan du kombinere to kokesoner til en sammenhengende sone. Den fleksible FlexInduction-sonen gir deg tilnærmet ubegrensede muligheter: Både runde kasseroller og panner med en diameter på 30 cm, og avlange gryter med 40 cm lengde får plass uten problemer.

Opplev FlexInduction på film
Finn platetopper med FlexInduction
Høydepunkter for kjøkkenet.

Høydepunkter for kjøkkenet.

Kvalitet for hver oppgave. Vi tilbyr et stort utvalg tilbehør som passer perfekt og som gir et perfekt koke- og stekeresultat.

Spesialtilbehør for koking og steking
Fine dining at the push of a button.

Kokekunst med et tastetrykk.

Våre ovner i Serie 8 kombinerer kvalitet, funksjon og design med enkel manøvrering. Derfor fikser du også de mest avanserte matrettene i en håndvending. Alltid med et perfekt resultat.

Til de automatiske ovnene i Serie 8
 
Online Survey