Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 
Lastet ned 0%
Bla nedover!

Nå kan alle bake og lage mat slik som yrkeskokkene gjør det.

Uansett om du lager delikatesser eller husmannskost, er det enkelt å lykkes med Serie 8. Med den ideelle kombinasjonen av de sensorstyrte funksjonene PerfectBake og PerfectRoast vet ovnen alltid hvordan det går med rettene du har i ovnen, og justerer innstillingene automatisk for å skape et perfekt resultat.

Klikk her for å få oversikt over ovnene i Serie 8

Bli en mesterbaker med ett enkelt triks.

PerfectBake-sensor.

Det har aldri vært enklere å bake. Ovnens unike og nøyaktige PerfectBake-sensor måler automatisk fuktnivået i bakverket, og justerer tiden og temperaturen deretter. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge riktig kategori i menyen og trykke på Start – deretter ordner ovnen resten.

Til Serie 8: ovner med PerfectBake

Perfekt kjøtt.

PerfectRoast steketermometer.

Juleskinke eller påskelam – med PerfectRoast blir resultatet alltid perfekt. De følsomme målepunktene kan fastslå kjernetemperaturen inni kjøttet så nøyaktig som grader per sekund. Det gir perfekt resultat hver gang.

Til Serie 8: ovner med PerfectRoast

Den første ovnen som også er en kokebok.

Assist-funksjon.

Oppskrifter mangler ofte informasjon om nøyaktig temperatur og tilberedningstid. Assist-funksjonen for automatisk ovnsinnstilling hjelper deg med å finne de riktige innstillingene. Bare velg ønsket rett i kontrollpanelet, så velger ovnen automatisk en passende oppvarmingsmåte, temperatur og tid.

Til Serie 8: ovner med Assist-funksjon

Perfeksjon på alle nivåer.

4D-varmluft.

Med 4D-varmluft kan du plassere maten på hvilket som helst nivå i ovnen. Den unike viften som fordeler varmen jevnt på alle nivåer, slik at resultatet blir perfekt hver gang. Med 4D-varmluft kan du bake og ovnssteke på tre nivåer samtidig.

Til Serie 8: ovner med 4D-funksjon

Ovner som gir full damp.

Dampfunksjon.

Dampsteke, legge til damp eller dampkoke? Mange av ovnene i Serie 8 har funksjoner som gjør det mulig å kombinere fordelene ved damp med fordelene ved en vanlig ovn. Våre ovner med ovnsfunksjon garanterer at du får en saftig stek med sprø skorpe og perfekte gylne brød.

Til Serie 8: ovner med dampfunksjon
Oppdag dampovnene i Serie 8

Ferdig før du rekker å si "Bon appétit!".

Mikrobølgefunksjon.

Uansett om du vil bake, steke eller bare varme opp noe, kan du bruke den intelligente kombinasjonen av konvensjonell oppvarming og mikrobølger til å oppnå perfekt resultat på bare halvparten så lang tid. Selv om det tar bare halve tiden, bevarer du hele smaken.

Til Serie 8: ovner med mikrobølgefunksjon
Oppdag mikrobølgeovnene i Serie 8

Først lærte vi den å bake. Og deretter lærte vi den å vaske etter seg.

Rengjøringsfunksjoner.

Noen av ovnene våre i Serie 8 rengjør stort sett seg selv. Dette kommer av EcoClean Direct-belegget og pyrolysefunksjonen for selvrengjøring. Med EcoClean Direct fester det seg mindre smuss ved bruk, og pyrolysefunksjonen brenner bort smusset med bare et knappetrykk.

Til Serie 8: ovner med EcoClean Direct
Til Serie 8: ovner med pyrolyse

Store valgmuligheter.

Utstyrsalternativer.

Ulike personer har ulike behov på kjøkkenet, og derfor tilbyr vi ulike funksjonsalternativer til ovnene våre i Serie 8. Uansett om det gjelder belysningen, ovnsdøren eller skinnesystemet, kan du finne den løsningen som passer best for deg. Det eneste som alltid er det samme, er resultatet – det blir perfekt hver gang.

Ovnsdører.
Uansett om det er en ovn, kompaktovn, dampovn eller mikrobølgeovn, har Serie 8-ovnene skikkelige ovnsdører. Ett eksempel er at glasset på innsiden av dørene på ovner med pyrolyse- eller mikrobølgefunksjon har en jevnere flate som er enklere å rengjøre. Alle luker er utstyrte med en praktisk SoftOpen/SoftClose-funksjon som gjør det enkelt å åpne og lukke luken uten at det bråker.

Ovnsskinner.
Uansett om du velger et standardsystem eller en enkel, dobbelt eller trippel teleskopskinne, er ovnsskinnene alltid sikre og brukervennlige. Teleskopskinnene våre kan dras helt ut på opptil tre nivåer. Alle skinner er pyrolysesikre og egnet til både mikrobølger og dampkoking.

Belysning.
De ulike ovnsmodellene i Serie 8 leveres med halogenbelysning, LED-belysning og LED-sidebelysning. LED er den kraftigste belysningen på markedet, og kombinerer perfekt lys med ekstremt lavt forbruk og maksimal levetid. LED-sidebelysningen lyser også opp hvert individuelt nivå, og det kommer godt med når du baker på flere nivåer samtidig.

Passer på alle kjøkken. Og til alle behov.

Til sortimentsoversikten.

Alle produktene i Serie 8 passer perfekt sammen. Uansett hvilke innebygde produkter du vil ha, hvilken høyde du vil ha dem i, og om du vil installere dem over eller ved siden av hverandre, får du en helhetlig løsning. Det gir deg all den friheten du trenger til å planlegge det perfekte kjøkkenet.

Til Serie 8-ovner
Se alle innebygde produkter i Serie 8
 
Online Survey