Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 
Lastet ned 0%
Bla nedover!

Velg rett, så blir det alltid riktig.

Nå finnes det en helt ny automatisk ovn som gir deg 100 % kontroll. Alt du trenger å gjøre, er å skru deg frem til retten du vil lage, så ordner ovnen resten. Og vips, så har du én utfordring mindre i hverdagen. Det har aldri vært enklere å oppnå et perfekt resultat.

Klikk her for å få oversikt over Serie 8-sortimentet

Vi har laget en perfekt meny for deg.

Kontrollpanel.

Med vår nye serie med innbyggingsovner, Serie 8, har det aldri vært enklere å oppnå et perfekt resultat. Alt du trenger å gjøre, er å velge det du vil ha på den intuitive kontrollringen, så blir det riktig hver gang. Kontrollpanelene med illustrative bilder guider deg enkelt gjennom menyen. Sensorene i ovnen sørger for at maten og bakingen blir perfekt. Dermed trenger du ikke lenger å holde øye med ovnen.

Til oversikten over Serie 8-sortimentet

Mesterkokken blant ovner.

Til ovner.

Med de nye ovnene i Serie 8 blir de mest krevende retter perfekt tilberedt, og det går nesten helt automatisk. Det fungerer ved hjelp av våre sensorkontrollerte funksjoner som kontinuerlig kan måle og justere tilberedningen. Dette gjør at du alltid har 100 % kontroll over matlagingen.

Til Serie 8-ovner

Forsiktig dampkoking tar vare på alle vitaminene.

Dampovner.

Ved dampkoking bevares alle vitaminer og mineraler, og den naturlige smaken kommer frem. Grønnsaker holder seg sprø og gode, og kylling og fisk blir saftig og mør. Dessuten trenger du ikke å tilsette salt eller fett ved dampkoking.

Til Serie 8-dampovner

Noen ganger har man ganske enkelt ikke lyst til å vente.

Mikrobølgeovner.

Noen ganger haster det å få maten på bordet. Med våre nye mikrobølgeovner i Serie 8 kan du tine og varme maten raskt og hygienisk, og samtidig bevare all den gode smaken.

Til Serie 8-mikrobølgeovner

Noen ganger legger vi våre beste ideer i en skuff.

Varmeskuffer.

Våre nye varmeskuffer kan ikke bare brukes til å holde maten varm og varme tallerkener. De er også svært velegnet til langsom tilberedning av kjøtt, og til å tine frosne matvarer, smelte sjokolade, tørke frukt og heve deig. Hvis du trenger mer oppbevaringsplass, anbefaler vi tilbehørsskuffer med ekstra plass til stekebrett og ildfaste former.

Til Serie 8-varmeskuffer

Nå er favorittkafeen din åpen døgnet rundt.

Helautomatiske innebygde kaffemaskiner.

Med de automatiske innebygde kaffemaskinene i Serie 8 kan du få en perfekt espresso, cappuccino eller latte macchiato med ett trykk. Med Bosch Barista-teknologi får du alltid fyldig aroma og perfekt crema i hver eneste kopp – akkurat som på favorittkafeen din.

Til Serie 8 innebygde kaffemaskiner

Serie 8 – design og funksjon i perfekt harmoni.

Designalternativer.

Serie 8 leveres i klassisk rustfritt stål og tidløse ColorGlass i Arctic White eller Volcano Black. En perfekt kombinasjon av glass og metall gjør at de passer inn i alle kjøkken. I tillegg er de svært enkle å rengjøre.

 
Online Survey