Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Velkommen til myBosch, .

Registrer ditt Bosch produkt her.

Registrer ditt nye Bosch produkt innen 2 uker etter innkjøpsdato, og få 100 dager på deg til å finne ut om du er 100% fornøyd.

Registrer her

Eksklusive fordeler for myBosch-medlemmer.

20 % medlemspris på alt.

Akkurat nå gir vi deg 20 % rabatt på alle våre produkter i eShop.

Der finner du spesialtilpasset tilbehør og rengjøringsprodukter til hvitevarene dine som kanskje også trenger litt kjærlighet.

Gjelder til og med 25. februar 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bruk rabattkode: ALLBOSCH20

Til eShop

Spesialpris på grønnsaksstrimler.

Akkurat nå finner du et medlemstilbud på hjemmesiden Kitchentime.se: 40 % rabatt på en grønnsaksstrimler, også kalt spiralizer, fra Oxo. Den kan for eksempel hjelpe deg å lage grønnsakspasta av squash og gulerøtter.

Tilbudet gjelder bare medlemmer i MyBosch t.o.m. 28. februar 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bruk rabattkode: MYBOSCH40

Bruk rabatt

Garantert mer for deg.

Bare registrer ditt Bosch husholdningsapparat, og se alle garantialternativene og tilleggstjenestene.

Gå til produktregistrering

100% fornøyd. Eller pengene tilbake.

Bosch har et mål om 100% kvalitet. Derfor er det en selvfølge at du skal være 100% fornøyd hvis du velger ett av våre produkter. Før produktene forlater fabrikken, har vi testet og kontrollert dem til vi er helt fornøyd med resultatet. Nå er det din tur til å teste dem!

På 100 dager rekker du å bli kjent med produktet. Hvis du likevel ikke skulle være fornøyd med Bosch-produktet, returnerer du det innen 100 dager og får pengene tilbake, med fratrekk for returkostnaden (650 kr for et stort husholdningsapparat og 80 kr for et lite elektronisk produkt).

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere det nye produktet ditt på myBosch senest to uker etter kjøpsdato. Tilbudet gjelder alle husholdningsapparater fra Bosch, fra store innbyggingsprodukter som ovner og platetopper, ned til den minste av våre elektriske visper. De eneste unntakene er Tassimo kapselmaskiner og Bosch-produkter som følger med ved kjøp av nybygd hus eller leilighet.

Dersom du har spørsmål om vårt 100 dager - 100% fornøyd kundetilbud, eller vil returnere et produkt, ringer du oss på +22 66 06 50.

Les de fullstendige vilkårene her

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!