Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Ingenius 57 decibel
Nye In'genius.

Verdens mest stillegående støvsuger.
Den er også veldig, veldig sterk.
Nye In’Genius.
Bare 57 dB.

Til toppen av siden

Maksimal ytelse. Minimal lyd.

I en tid når det meste rundt oss lager lyd, kommer vi med en hyggelig støvsuger på kun 57 dB. Bosch har utviklet en støvsuger som er vår mest stillegående støvsuger og som er ekstremt sterk. Det gjør at den gamle sannheten om at effekten øker med bråket, ikke lenger stemmer. Det er sånn vi i Bosch jobber. Ser vi et problem, så gjør vi noe med det.

Til toppen av siden

In’genius ProSlience 57 dB – for deg som vil lytte til noe annet enn støvsugeren din når du støvsuger.

Lytte til musikk, se en film, snakke i telefonen eller legge minsten mens du støvsuger? Nå er det mulig. In’genius 57dB er verdens mest stillegående støvsuger som gjør det mulig å gjøre to ting samtidig, uten å miste ytelse.

Les mer om våre stillegående modeller:

BGL85SIL57
BGL85Q57
BGL85S330
Top of page

SilenceSound System

Mange ulike komponenter kobles sammen for å gjøre In’genius ProSlience 57 dB til verdens mest stillegående støvsuger.

Til toppen av siden

Om produksjonen av reklamefilmen med tigeren Noah

Vi verner om de ville dyrene. Før vi begynte å produsere filmene med tigeren Noah, henvendte vi oss derfor til Fauna y Acción S.L., som verner og tar hånd om ville dyr og gir dem best mulig pleie. Under produksjonen har Noah fått rikelig med mat, lek og hvile, samt oppfølging av veterinær. Alle scener med Noah og støvsugeren er filmet separat i lag som så er lagt oppå hverandre.

 

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?
Les mer

Maksimer din Bosch.

Bli medlem av myBosch og få fordeler og goder helt kostnadsfritt. I tillegg får du 100 dagers returrett, hvis du ikke er 100 % fornøyd.
Les mer

Kvalitet som utmerker seg.

Vi har samlet alle våre prisbelønte produkter for inspirasjon og informasjon.
Les mer
Online Survey