Home Connect

Ny muligheter til hjemmet ditt.

Kaffebrygging med Bosch Home Connect.

Matlaging med Bosch Home Connect.

Matlaging med Bosch Home Connect.

Vaskemaskiner og tørketromler med Bosch Home Connect.

Kjøleskap med Bosch Home Connect.

Boschs nye husholdningsapparater med Home Connect åpner for helt nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du styre alle apparatene dine på en lettvint måte fra mobilen eller nettbrettet. Det gjør hverdagen enklere og du får selvsagt alltid perfekte resultater!

Top

Vil du ha en latte macchiato eller en espresso?
Trykk på knappen.

Hvis du har en helautomatisk kaffemaskin med Home Connect blir du en fullverdig barista. I appen finner du CoffeeWorld, der du kan velge mellom mange ulike bryggemetoder og varianter.

Til helautomatiske kaffemaskiner med Bosch Home Connect
Top

Gjestene dine vet eksakt hvordan de vil ha kaffen sin, og nå vet kaffemaskinen din det også.

Hvis du har en helautomatisk kaffemaskin med Home Connect blir det lettere å servere kaffe til mange – takket være en "playlist". Bare skriv ned det de ønsker på mobilen eller nettbrettet og send listen til kaffemaskinen.

Til helautomatiske kaffemaskiner med Home Connect
Top

Baristakaffe – hjemme.

Home Connect-appen kan fortelle deg alt du trenger å vite om kaffe – med et enkelt knappetrykk. Du får vite alt fra hvordan kaffen dyrkes, ulike brenningsgrader til de viktigste kaffetypene. Du får også mange gode oppskrifter.

Til helautomatiske kaffemaskiner med Home Connect
Top

Hvor bestiller du den beste kaffen? I sofaen.

Gjør kjøkkenet til din favorittkafé. Bruk Home Connect-appen for å bestille kaffen din direkte på mobilen eller nettbrettet. Kaffemaskinen din gjør alt for deg. Det spiller ingen rolle hvor du befinner deg, så lenge du har plassert koppen på riktig sted.

Til helautomatiske kaffemaskiner med Home Connect
Top

Lag mat til barna når du ikke er hjemme.

Nå kan du være der for barna dine, også når du ikke er hjemme. Bruk mobilen til å skru på den Home Connect-aktiverte ovnen din. Appen gir deg all informasjonen du trenger om tilberedelsesprosessen. Du får vite når maten er klar, og om ovnen er skrudd av eller ikke.

Til kompakte innbyggingsovner med Home ConnectTil innbyggingsovner med Home Connect
Top

Den beste ingrediensen for hver rett.

Ovnen din lager ikke bare utsøkte måltider, den kan også motta de beste oppskriftene direkte fra mobilen din. Home Connect-appen gir deg tilgang til en mengde smarte oppskrifter. Og du kan lagre favorittoppskriftene dine i appen slik at ovnen er riktig innstilt når den starter tilberedningen. Det gjør baking og matlaging så mye enklere, og du får perfekte resultater.

Til kompakte innbyggingsovner med Home ConnectTil innbyggingsovner med Home Connect
Top
Top

Bli den beste kokken du noensinne har møtt.

De beste kokkene har de beste rådene. Hvis du har en ovn med Home Connect kan du også bli en ekspert. Via mobilen din får du mange tips og råd, og all informasjon du trenger om de vanligste ingrediensene.

Til kompakte innbyggingsovner med Home ConnectTil innbyggingsovner med Home Connect
Top

Et tips:
Det finnes masse smarte tips på mobilen din.

Oppvaskmaskiner med Easy Start anbefaler det riktige programmet.

Til oppvaskmaskiner med Home Connect
Top
Top

Hva er viktig i livet? I alle fall ikke oppvasken.

Hvis du vil kan oppvaskmaskinen sende push-varsler til mobilen din og fortelle deg hvor langt programmet er kommet. Det betyr at du alltid har kontroll, og tid til overs til det som er viktig.

Til oppvaskmaskiner med Home Connect
Top
Top

Kjøleskapet i lommen.

Nå kan du ha med deg kjøleskapet i lommen. Med Home Connect-appen på mobilen kan du raskt få oversikt over hva du har i kjøleskapet – takket være 2 innebygde kameraer. Slik har du alltid full kontroll over hva du har, og hva du eventuelt mangler.

Til kjøleskap med Bosch Home Connect
Top
Top

Nå trenger du ikke å lure på om du lukket døren.

Det er viktig å ha kontroll – også over mer hverdagslige ting. Med Home Connect i kjøleskapet kan du det. Den sender push-varsler til smarttelefon eller nettbrettet ditt hvis du har latt døren stå åpen. Du har tilgang til all informasjon med et tastetrykk slik at du kan utnytte kjøleskapet ditt maksimalt.

Til kjøleskap med Bosch Home Connect
Top

Forleng holdbarheten.

Med Home Connect på mobilen får du gode oppbevaringstips med anbefalinger om ideell plassering og temperatur i kjøleskapet. Det betyr at matvarene dine alltid kan ha de beste forholdene.

Til kjøleskap med Bosch Home Connect
Top

En smart vaskemaskin som avlaster deg i hverdagen.

Home Connect med Easy Start anbefaler riktig program og forenkler jobben på vaskerommet.

Til vaskemaskiner med Bosch Home Connect
Top

Før i tiden vasket man alt for hånd. Nå trenger du bare å bruke en finger.

Ikke la klesvasken bestemme over deg. De nye vaskemaskinene med Home Connect kan enkelt kontrolleres og fjernstyres fra mobilen din.

Til vaskemaskiner med Bosch Home Connect
Top

Du kan bruke telefonen din til å surfe på nettet, ringe eller fjernstyre vaskemaskinen din.

De nye vaskemaskinene med Home Connect gir deg informasjon, ulike hjelpealternativer og råd på mobilen din. Slik får du maksimalt ut av vaskemaskinen din.

Til vaskemaskiner med Bosch Home Connect

Funksjonen Remote Diagnostics finnes i dag bare på oppvaskmaskiner, men flere produktgrupper kommer til å få den etterhvert.

Top
Top

Du får ikke bare ren vask, du får et enklere liv.

Man trenger ikke tenke på alt. Hvis du ønsker det, kan vaskemaskinen din sende push-varslinger til mobilen din og fortelle deg hvor langt programmet er kommet.

Til vaskemaskiner med Bosch Home ConnectTil tørketromler med Home Connect
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top

Vi har svar på dine spørsmål.

Her finner du svarene på noen vanlige spørsmål om Home Connect.

FAQ
Top

Høy sikkerhet – som standard.

Du trenger en telefon eller et nettbrett med WiFi for å bruke Home Connect med ditt nye Bosch-produkt. Du laster enkelt ned Home Connect-appen kostnadsfritt fra App Store eller Google Play Store*. Den er TÜV-godkjent og oppfyller høye sikkerhetsstandarder.

Home Connect er en tjeneste som leveres av Home Connect GmbH.

Home Connect

*Funksjonene i iOS- og Android-versjonene av Home Connect-appen er litt forskjellige avhengig av utviklingsstadium. Mer informasjon om appen finnes i App Store og i Google Play.

Top

Vårt serviceteam står alltid til tjeneste for deg.

Du får rask hjelp om noe ikke fungerer som det skal. Home Connect Hotline setter deg i kontakt med vår kundetjeneste, som kan fjerndiagnostisere produktet ditt. Om nødvendig, kommer de hjem til deg med reservedelene som trengs, noe som sparer deg for tid og penger.

* Funksjonen finnes ikke for alle produkter og er avhengig av serie. I dag finnes Remote Control på oppvaskmaskiner, de andre produktgruppene vil bli utstyrt med dette på et senere tidspunkt.

Top

Alt er tilkoblet.

Velg produktgruppe for mer informasjon.

 

myBosch

Register for free and enjoy many benefits!
Register now

Our service

Outstanding service – before and after the purchase.
Experience service

Experience Bosch

Discover quality, perfection, and reliability.
This way

Find a dealer

Find dealers or service shops near you!
Search now
Online Survey