Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Home Connect FAQ

De nye hvitevarene fra Bosch med Home Connect åpner opp for helt nye muligheter i ditt hjem. Nå kan du enkelt styre dine hvitevarer fra din mobil eller nettbrett. Det gjør hverdagen din litt lettere og du får selvfølgelig et perfekt resultat.

Tilbake til Home Connect
Når vil husholdningsapparater med Home Connect-funksjonalitet bli tilgjengelige fra forhandler?

Oppvaskmaskiner, ovner, ventilatorer, kjøleskap, kaffemaskiner, vaskemaskiner og tørketromler fra Bosch er allerede tilgjengelige med Home Connect-funksjonalitet. Andre hvitavarer som komfyrer og platetopper kommer snart.

Kan jeg utstyre husholdningsapparatene jeg har med Home Connect?

Av følgende årsaker er oppgradering og ombygging av husholdningsapparater vanskelig: En løsning som installeres på et senere tidspunkt blir alltid mindre optimal sammenlignet med en løsning som er planlagt fra starten. Den blir også dyrere. I tillegg er husholdningsapparater underlagt spesielle sikkerhetstiltak som må overholdes og kontrolleres selv når elektronisk utstyr byttes ut på stedet. Vi fraråder også bruk av såkalte smartplugger, kontrollerbare adapterplugger, fordi disse kan føre til brudd i strømforsyningen.

Kan andre elementer som lys eller varme integreres i Home Connect-systemet?

Dette er ikke en del av planen vår nå, foreløpig fokuserer vi bare på husholdningsapparater. Vi er imidlertid alltid åpne for nye ting, noe som betyr at utstyret vårt og hele Home Connect-system kan integreres inn i andre hjemmeautomatiseringssystemer.

Kan flere enheter få tilgang til husholdningsapparatene samtidig?

Ja, flere mobilenheter kan få tilgang til husholdningsapparatet samtidig.

Er det minimumskrav til WLAN-routeren min?

Home Connect-systemet fungerer med alle standard WLAN-routere som er tilgjengelige på markedet såfremt de ikke er eldre enn fem år (estimert). Av sikkerhetsårsaker må WLAN-nettverk krypteres (WPA- eller WPA2-kryptering). Hvis WLAN-nettverket ditt ikke er kryptert, kan du ikke registrere husholdningsapparatet ditt.

Hva med databeskyttelse og datasikkerhet?

Vi bruker innovativ krypteringsteknologi og spør jevnlig uavhengige eksperter om å teste systemet vårt grundig.

Hva kjennetegner det spesielle sikkerhetskonsept til Home Connect?

Vårt sikkerhetskonseptet består av en rekke tiltak: Datautveksling er basert på Home Connect-protokollen. Bare viktig data lagres anonymt på Home Connect serveren. I tillegg er kommunikasjon bare mulig over krypterte nettverk, og sikre sertifikater, brannmur på serveren og passordbeskyttelse for Home Connect-appen sørger for ytterligere sikkerhet.

Kan jeg også hindre husholdningsapparatet mitt fra å sende data?

Ja. Du står fritt til å velge/velge bort tilleggsfunksjoner som de nettverkstilkoblede apparatene kan tilby deg. Husholdningsapparatene sender og mottar bare data hvis du uttrykkelig ønsker det, og du kan styre dem i samsvar med dette.

Hvordan sletter jeg Home Connect-kontoen min?

Du kan slette Home Connect-kontoen din når som helst ved hjelp av appen. Klikk på knappen Innstillinger øverst til høyre for å gjøre dette. I avsnittet om persondata finner du punktet "Slette brukerkonto". Du bekrefter slettingen ved å oppgi passordet ditt.

Vil det også være et LAN-grensesnitt for apparatene?

Nei, det er ikke planlagt noen LAN-tilkobling fordi Home Connect bruker WLAN til datautveksling. Det vil være svært komplisert å sette opp en LAN-kabel for hvert apparat. Vi bestemte oss for å bruke WLAN-teknologi fordi det nå er tilgjengelig i de fleste husholdninger.

Trenger jeg noe annet utstyr i tillegg til husholdningsapparatet mitt med Home Connect-funksjonalitet og WLAN-routeren?

Nei. Husholdningsapparatene kommuniserer med smarttelefonen eller nettbrettet ditt via WLAN-routeren. Du trenger ikke noe annet utstyr.

Husholdningsapparatet mitt har svakt Wi-Fi-signal fordi avstanden til WLAN-routeren er ganske stor. Betyr dette at jeg ikke kan bruke Home Connect?

Her er det ulike tilgjengelige alternativer. Det er mulig å forlenge rekkevidden til nettverket ditt med en sendingsforsterker. Dersom sendingsforsterkeren plasseres mellom husholdningsapparatet og routeren, vil det trådløse internettmottaket forlenges til for eksempel kjelleren uten problemer. Et annet alternativ er å bruke en strømledningsadapter til å forlenge internettet til husholdningsapparatet. Da kan du logge på Internett direkte på det nettverkbaserte husholdningsapparatet og styre det på denne måten. Vårt kundeserviceteam gir deg gjerne råd i begge tilfeller og hjelper deg med eventuell maskinvare som du måtte trenge.

Hvordan vet jeg om nettverket mitt kan utvides til der apparatet mitt er plassert?

Du kan bruke en app som f.eks. Wi-Fi-analyser for å sjekke mottakelsen der husholdningsapparatet ditt er. Du kan også bruke smarttelefonen eller nettbrettet ditt til å sjekke signalstyrken der apparatet ditt er.

Hva koster appen og hvor kan jeg laste den ned?

Appen er gratis og kan lastes ned fra Apple App Store eller Google Play Store.

Vil jeg fremdeles motta instruksjonene på papir også?

Papirinstruksjoner vil fremdeles være inkludert når husholdningsapparatet ditt blir levert.

 

myBosch

Registrer deg og få mange fordeler, helt kostnadsfritt!
Registrer deg nå

Vår service

Pålitelig service – før og etter kjøpet.
Opplev vår service

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, ytelse og pålitelighet.
Klikk her

Finn en forhandler

Finn en forhandler eller et serviceverksted i nærheten av deg!
Søk nå
Online Survey