Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Kan vaskemaskinen være mer skånsom enn håndvask?

I dag trenger ikke symbolet for håndvask på vaskelappen bety at du må vaske plagget for hånd. Faktum er at vaskemaskinens vasketeknikk i dag er bedre og dessuten mer skånsom enn å gni plaggene for hånd. Bosch-maskinen sørger for at du alltid får korrekt vannmengde, temperatur og skånsom hastighet på trommelen. Og du slipper uttørkede hender og risiko for vaskemiddelflekker på plagget. Det brukes dessuten mer vann å vaske for hånd enn med vaskemaskinens program. Det er i seg selv god nok grunn til å bruke vaskemaskin, men her er noen flere fordeler med vaskemaskinene til Bosch:

Tilbake til flere tips om klespleie

 

i-DOS dosering

En funksjon som selvdoserer vaskemiddel tilpasset tøyets vekt, type og grad av skittenhet. Skånsom mot både klær, miljø og lommeboken.

Finvask/Ull/Håndvask

Program tilpasset finere og håndvaskmerkede materialer og ullplagg. Skånsomme temperaturer og sentrifugeringer.

VarioSoft-trommel

En egenutviklet vaskemaskintrommel som er skånsom men likevel effektiv takket være den unike dråpestrukturen.

Sensitive Dry-system for tørketromler

En egenutviklet tørketrommel med unik design som er ekstra skånsom mot klesplaggene og tekstilene dine.
Online Survey