Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Green Technology inside og riktig dosering er riktig for miljøet.

Green Technology inside er Bosch sitt veikart for bærekraftig ressursbruk i blant annet vaskerommet. Derfor har vi utviklet energieffektive hvitevarer og miljøtilpassede vaskeprogram som reduserer både vann- og strømforbruk, men som kan ta litt lenger tid. i-DOS heter Bosch sin løsning mot overdosering av vaskemiddel. i-DOS-maskinen veier vasken inne i trommelen og tilpasser automatisk mengde vaskemiddel, vann og skylling til antall kilo og type tøy – i stedet for å la kjemikalier og penger forsvinne bort. Her er flere energieffektive og innovative funksjoner hos vaskemaskinene og tørketromlene til Bosch:

Tilbake til flere tips om klespleie

 

EcoSilence Drive

En stillegående og sterk egenutviklet børsteløs motor. Det gir lavere strømforbruk, mindre støy og en vaskemaskin som varer lenger.

EcoPerfect

Et valg som gjør programmene litt lenger, men som til gjengjeld sparer strøm. Utfører de vanligste programmene strømbesparende.

ActiveWater

Smarte sensorer som tilpasser vannforbruket til mengden vask. Det gir best vaskresultat for hver vanndråpe som brukes.

i-DOS

En funksjon som selvdoserer vaskemiddel tilpasset vaskens vekt, type og skittenhetsgrad. i-DOS sparer deg for opptil 7000 liter vann og 11 liter flytende vaskemiddel pr. år.
Online Survey