Til toppen av siden

Trygg matlaging med Bosch: Bosch stavmiksere ikke blant de som lekker giftige kjemikalier

Oslo, 10. november 2014

Ifølge en rapport fra Stockholms Universitet finnes det stavmiksere på markedet som lekker ut klorparafiner under bruk. Kortkjedet klorparafiner inngår ifølge Stockholms Universitet i en gruppe organiske stoffer som mennesker og dyr skal beskyttes mot. Stavmiksere fra Bosch er ikke blant produktene som lekker dette stoffet.

– Forbrukerens sikkerhet kommer alltid i første rekke når vi produserer våre produkter, og vi kan bekrefte at våre stavmiksere ikke inneholder kortkjedet klorparafiner, sier Johan Wegelius, kategorisjef for mattilberedningsprodukter i Bosch.
Bosch-fabrikken som produserer stavmiksere har også bekreftet at kortkjedet klorparafiner ikke benyttes under produksjonen, og at det er trygt å bruke Bosch stavmiksere. Bosch følger det europeiske miljøregelverket REACH.

– Det er godt å kunne gi våre kunder denne tryggheten. Vi vet at mange bruker sin stavmikser til å lage barnemat, og ønsker å være sikre på at våre produkter er trygge å bruke, sier Wegelius.

For spørsmål, vennligst kontakt:
Johan Wegelius
Kategorisjef for mattilberedningsprodukter
BSH Home Appliances AB
Tel: + 46 08 734 12 21
Mobil: + 46 0702 35 31 30
johan.wegelius@bshg.com

 

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?
Les mer
Online Survey