Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Flekker kan behandles ved å trykke på knapper.

La ikke flekkene ødelegge klærne dine. Med vaskemaskiner fra Bosch er de enkle å behandle ut fra hvilken type flekk plagget har fått. Rødvin, leire eller gressflekker. Flekker som er inngrodde eller flekker som er helt nye. Flere av vaskmaskinene til Bosch har flekkprogram for opptil 16 vanlige flekker. De vet presis hvilken behandling som kreves for hvilken flekk, og tilpasser vannmengde, trommelrotasjon og temperatur deretter. Til og med intensivprogram for svært skitne plagg er standard i vaskemaskinene til Bosch.

Tilbake til flere tips om klespleie

 

Flekkautomatikk 16 ulike programmer

Spesialbehandling av 16 ulike typer flekker. Vaskemaskinen tilpasser vasketemperatur, trommelbevegelse og bløtleggingstid for hver type flekk.

i-DOS

En unik funksjon hos Bosch i-DOS, som selvdoserer vaskemiddel tilpasset tøyets vekt, type og skittenhetsgrad. Skumregistrering, som alle vaskemaskinene til Bosch har, registerer behovet for ekstra skylling.

Mikseprogram

Et kort men komplett program for lett tilsmussede klær, der man med fordel kan vaske ulike materialer som syntetisk og bomull sammen, takket være at vannmengden optimeres.

Ekstra skylling

For å være sikker på at det ikke finnes rester av vaskemiddel på plaggene kan ekstra skyllinger legges til. Bra for dem som har allergier eller ekstra følsom hud.
Online Survey