Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Teknologi som gjør livet lettere.


Bosch i hver detalj: Våre husholdningsapparater er kvalitet, teknologi og pålitelighet.

Til toppen av siden

Sunt

De fleste ønsker å spise så sunn mat som mulig. Det gjelder alt fra det vi kjøper i butikken til selve matlagingen. Derfor er det viktig å beholde alle vitaminer og næringsstoffer i matvarene. Det er en av årsakene til at vi utviklet HydroFresh-teknologien, som holder frukt og grønnsaker friske og spenstige dobbelt så lenge. Den andre årsaken er miljøet.

Bevarer maten frisk lenger.
Slik fungerer HydroFresh: Luftfuktigheten og temperaturen i kjøleskapet tilpasses for å holde frukt og grønnsaker friske lenger. Du justerer fuktigheten etter type og mengde med en skyvefunksjon. På denne måten beholder frukt og grønt vitaminene sine i lengre tid og holder seg også friske og spenstige lenger.

Til toppen av siden

Skinnende

Det viktigste med en oppvaskmaskin er at oppvasken blir ren. Men små barn og allergikere har høyere krav enn dette. Derfor har våre oppvaskmaskiner en teknologi som ikke bare gir et skinnende resultat, men også effektivt fjerner bakterier.

Høyere temperatur gir høyere sikkerhet.
Skinnende resultat er ikke alltid det samme som hygienisk resultat. De fleste bakterier dør ikke før temperaturen er kommet opp til minst 70 grader. HygienePlus er en funksjon som vasker ved ekstra høy temperatur over lengre tid, noe som gjør at du kan være sikker på at tåteflasker, skjærebrett, glass og bestikk blir hygienisk rent.

Til toppen av siden

Presisjon

Svært få vet eksakt hvor mye vaskemiddel man skal bruke. Med det automatiske doseringssystemet i-DOS får du alltid riktig mengde – verken mer eller mindre enn din klesvask trenger. På den måten får du alltid et rent vaskeresultat og sparer både vaskemiddel og vann.

Riktig dosering. Riktig resultat.
For mye vaskemiddel skader ikke bare plagget, men også miljøet. For mye vaskemiddel krever flere skyllinger, og da går det med mer vann og strøm. i-DOS bestemmer mengden vaskemiddel eksakt på milliliteren. Resultatet blir ikke bare ren vask, du kan også spare opptil 7 062 l vann per år*. Dessuten reduserer du bruk av vaskemiddel med 30 %. Det er bra både for lommeboken og miljøet.

* Kilde: wfk, Institut für angewandte Forschung, Study Report WL5132/10

Til toppen av siden

Enkel i bruk

Uansett om du bruker en eller flere kasseroller, med FlexInduction blir det enklere.

Velg hvor du vil plassere dine kasseroller og stekepanner.
FlexInduction registrerer automatisk størrelsen på dine kasseroller og hvor de står, og genererer bare varme der den virkelig trengs – under kasserollen. Det gir deg ikke bare mer plass, det øker også sikkerheten. Induksjonssonen slår seg umiddelbart av hvis det ikke står noe kasseroller på overflaten.

Til toppen av siden

Stille drift

Nye EcoSilence Drive-motor har ingen kullbørster, noe som garanterer en effektiv, holdbar og stille drift.

Fjerner ubehagelig lukt og støy.
Sparer på energien, ikke på ytelsen: EcoSilence Drive-motoren uten kullbørster skaper ingen mekanisk friksjon, noe som gir et effekttap lik null. Ventilatorer utstyrt med denne motoren er ikke bare robuste, stille og holdbare, men også meget effektive. EcoSilence Drive-motoren i kombinasjon med en kraftfull vifte gjør at du kan spare opptil 80 % i energi i løpet av et år* sammenlignet med en tradisjonell Bosch-ventilator.

* Hvis du bruker den i cirka 1 time på effektnivå 2 og har lampen tent 2 timer per dag.

Til toppen av siden

Allsidig

Elte deig, hakke grønnsaker eller lage pasta? Med våre kjøkkenmaskiner får du all hjelpen du trenger på kjøkkenet.

Vi har verktøyet for fremgang, uansett matrett.
Med de kraftfulle kjøkkenmaskinene fra Bosch og alt tilbehøret, finnes det ingen grenser på kjøkkenet. Vår nye kjøkkenmaskin MaxxiMUM har blant annet en intelligent deigsensor og miksersystemet 3D PlanetaryMixing. Takket være SensorControl får du alltid perfekt vispet krem eller marengs. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

Til toppen av siden

Komfortabelt

Fremtidens design: Opplev en ny standard innen støvsuging med SensorBagless-teknologi fra Bosch.

Kraftfull og stille. Uten pose.
Den intelligente sensorteknologien er grunnlaget i alle poseløse støvsugere fra Bosch. Sensoren overvåker kontinuerlig støvsugerens effekt. Det gjør at du alltid kan være sikker på at du støvsuger optimalt. Takket være det lave støynivået er våre poseløse støvsugere også blant de mest stillegående på markedet.

Til toppen av siden

Nytelse

Espresso, cappuccino eller latte macchiato – med en helautomatisk kaffemaskin fra Bosch kan du når som helst nyte den perfekte smaken av din favoritt.

Kaffe, som fra en barista.
Uansett hvilken av våre helautomatiske kaffemaskiner du velger, kan du nyte din favorittkaffe når som helst. Det intelligente SensoFlow-systemet garanterer perfekt smak, ved å holde vanntemperaturen på mellom 90 og 95 grader under hele prosessen.

Til toppen av siden

Sikkerhet

Boschs strykejern: En kombinasjon av komfort, sikkerhet og effekt.

Stryk med full damp!
Boschs dampstrykejern er små, men har stor kapasitet. Den innovative motoren produserer en konstant dampstrøm som trenger dypt ned i tøyet. SensorSteam er en annen praktisk funksjon som gjør strykingen lettere.

Til toppen av siden

Kvalitet

Vi kan ikke fjerne oppgavene helt, men vi kan gjøre dem enklere. Derfor tilbyr vi estetisk og funksjonell design med topp pålitelighet.

Filmen ”Bosch i hver detalj” viser koblingen mellom kompromissløs kvalitet og målet om å oppnå det perfekte resultatet. Musikken til filmen er laget av Robert Robster Henke, dvs. STOMAX.

Bosch i hver detalj gjør livet lettere for deg.
Topp kvalitet betyr mer for oss enn bare de beste materialene og det fremste håndverket. For oss er alle detaljer like viktige, enten det gjelder design, reservedeler, rådgiving eller kundeservice.

 

myBosch

Registrer deg og få mange fordeler, helt kostnadsfritt!
Registrer deg nå

Vår service

Pålitelig service – før og etter kjøpet.
Opplev vår service

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, ytelse og pålitelighet.
Klikk her

Finn en forhandler

Finn en forhandler eller et serviceverksted i nærheten av deg!
Søk nå
Online Survey