Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

[global.cookielaw.txt.secondparagraph]

VitaFresh forlenger holdbarheten på frukt og grønnsaker

Våre kjøleskap gjør det enklere enn noen gang å spise sunt

Det er bare når maten er helt fersk at den er mest sunn. Våre nye kombiskap med VitaFresh hjelper deg å spise sunt, siden VitaFresh-systemet skaper optimale oppbevaringsforhold for ferskvarene dine. Matvarene holder seg opptil 3 ganger lenger. Da blir det enkelt for deg å alltid ha frisk mat i kjøleskapet – og du slipper å handle hver dag. Slik blir det enkelt å leve sunt!

Til alle kjøleskap / fryseskap med VitaFresh

Nok plass til alle matvarene dine. Og hver eneste vitamin.

Du kan aldri få nok frisk mat i kjøleskapet ditt. Enten du trenger mange ingredienser til et middagsbesøk, eller du vil fylle kjøleskapet med fersk mat – noen ganger trenger du mer plass. Uansett hva som er planen har du nok plass til enhver storhandel – og masse sunn mat, med våre nye NoFrost-kjøleskap med over 550 liter oppbevaringsplass.

10 000 skritt per dag holder deg i form. Noen få skritt til kjøleskapet kan også gjøre det.

Våre kjøleskap kan enkelt holde følge med din sunne livsstil, fordi kjøleskapet og fryserdelen har fleksible oppbevaringsløsninger for alle typer sunn mat. Takket være separate skuffer har du alltid de ideelle betingelsene for å holde frukt, grønnsaker eller kjøtt friskest mulig. I tillegg kan alle skuffer og hyller tas ut, slik at du har fleksibilitet i tilfelle du trenger å oppbevare store gryter eller boller.

Kombiskap i Serie 8 – det beste valget for råvarene dine. Og helsen din.

Våre kombiskap i Serie 8 har vårt beste friskhetssystem; VitaFresh pro. Det holder maten frisk opptil 3 ganger lenger med temperaturer fra -1 °C til +3 °C, samtidig som det opprettholder det perfekte fuktighetsnivået. Kombinasjonen av temperatur og fuktighet bidrar til å beskytte aroma, næringsstoffer og verdifulle vitaminer i ferskvarene dine. Slik blir det enklere enn noen gang å ha et sunt kosthold med massevis av fersk frukt og grønnsaker hver dag.

Finn ut mer om Serie 8-kjøleskapene

En sunn livsstil starter innenfra. Åpne døren til et kombiskap i Serie 6.

Våre Serie 6 kombiskap har alt du trenger for å leve sunt. I tillegg til mye plass til ferskvarer, drikke og til og med store skåler og boller, får du også teknologien for optimal oppbevaring. VitaFresh plus friskhetssystem garanterer alltid ideelle oppbevaringsforhold, og sørger for at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge. Det gjør at våre Serie 6 kombiskap ikke bare er optimale for maten din, men også for deg.

Les mer om Serie 6 kombiskapene

Kombiskap i Serie 4 – der alt holder seg ferskt lenger.

Våre Serie 4 kombiskap med VitaFresh friskhetssystem og stor oppbevaringsplass, garanterer deg ideelle oppbevaringsbetingelser for fersk mat, frossen mat og for drikke. Du kan være sikker på at fersk mat holder seg lenger sammenlignet med oppbevaring i en vanlig kjøleskuff, slik at du kan nyte et variert og sunt kosthold.

Les mer om Serie 4 kombiskapene

Sortiment

Førstevalget – hver gang. Våre fleksible kombiskap i Serie 8-, Serie 6- og Serie 4 med 60 cm bredde.

Alle modellene med VitaFresh har én ting til felles: de er perfekte for å holde maten fersk og bevare næringsinnholdet. Trenger du et kjøleskapet med det beste friskhetssystemet, eller ønsker du mer plass og fleksibilitet? Du kan være sikker på at du finner helt rett modell i sortimentet vårt.

Serie | 4 Serie | 6 Serie | 8
Volum 384 – 505 l 384 – 505 l 410 – 480 l
Mål Høyde: 186 cm/ 193 cm/ 203 cm Høyde: 186 cm/ 193 cm/ 203 cm Høyde: 193 cm/ 203 cm
Fryserdel under under under
Display LED-display Stort LCD-display Stort LCD-display
Belysning LED topplys LED-spotlight og lysstripe på siden LED-spotlight og lysstripe på siden
Friskhetssystem VitaFresh:
- Optimale temperaturinnstillinger
på rundt 0 °C
- Grønnsaks-/fruktskuff:
2 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: To avtakbare
skuffer med FlexChiller
VitaFresh plus:
- Optimale temperaturinnstillinger
på rundt 0 °C
- Grønnsaks-/fruktskuff:
2 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: To avtakbare
skuffer med TabletChiller
VitaFresh pro:
- Nøyaktige temperaturinnstillinger
mellom -1 °C og +3 °C
- Grønnsaks-/fruktskuff:
3 fuktighetsinnstillinger:
- Fisk-/kjøttskuff: En stor
skuff med tørrsone
Kjøleskap i Serie 4 med VitaFresh Kjøleskap i Serie 6 med VitaFresh

Hvordan skal maten oppbevares?

Noen råvarer trives best kaldt mens andre skal oppbevares svalt? Noen råvarer skal oppbevares fuktig og noen skal oppbevares tørt? Finnes det mat som ikke hører hjemme i kjøleskapet?

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

bosch-infoteam@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!

myBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!