Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

Ingenius støvsuger

Nye In'genius.

Verdens mest stillegående støvsuger.
Den er også veldig, veldig sterk.
Nye In’Genius.
Bare 57 dB.

Maksimal ytelse. Minimal lyd.

I en tid når det meste rundt oss lager lyd, kommer vi med en hyggelig støvsuger på kun 57 dB. Bosch har utviklet en støvsuger som er vår mest stillegående støvsuger og som er ekstremt sterk. Det gjør at den gamle sannheten om at effekten øker med bråket, ikke lenger stemmer. Det er sånn vi i Bosch jobber. Ser vi et problem, så gjør vi noe med det.

In’genius ProSlience 57 dB – for deg som vil lytte til noe annet enn støvsugeren din når du støvsuger.

Lytte til musikk, se en film, snakke i telefonen eller legge minsten mens du støvsuger? Nå er det mulig. In’genius 57dB er verdens mest stillegående støvsuger som gjør det mulig å gjøre to ting samtidig, uten å miste ytelse.

Les mer om våre stillegående modeller:

SilenceSound System

Mange ulike komponenter kobles sammen for å gjøre In’genius ProSlience 57 dB til verdens mest stillegående støvsuger.

Om produksjonen av reklamefilmen med tigeren Noah

Vi verner om de ville dyrene. Før vi begynte å produsere filmene med tigeren Noah, henvendte vi oss derfor til Fauna y Acción S.L., som verner og tar hånd om ville dyr og gir dem best mulig pleie. Under produksjonen har Noah fått rikelig med mat, lek og hvile, samt oppfølging av veterinær. Alle scener med Noah og støvsugeren er filmet separat i lag som så er lagt oppå hverandre.

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?

Maksimer din Bosch.

Bli medlem av myBosch og få fordeler og goder helt kostnadsfritt. I tillegg får du 100 dagers returrett, hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Les mer

Kvalitet som utmerker seg.

Vi har samlet alle våre prisbelønte produkter for inspirasjon og informasjon.

Les mer