Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Athlet

bosch athlet

Lett å bruke, høy ytelse

Ledningsfri støvsuging – uavhengig av stikkontakter og svært fleksibel takket være det manøvrerbare munnstykkefestet. Dette gjør at du enkelt kan støvsuge rundt møblene. Den kommer også til skjulte hjørner under sofaer, skap og skjenker.

Athlet fra Bosch - Ingen kabel. Ingen kompromisser.

Fram til nå har trådløse støvsugere bare blitt brukt til mindre gjøremål. Nå finnes Athlet fra Bosch som er like sterk som en vanlig støvsuger.

Derfor er Athlet et smart valg:
– Maksimal effekt på alle gulv.
– Ekstra lang bruketid.
– Fleksibel, kommer enkelt under møbler.
– Ingen pose.
– LED - lampen indikerer når filteret trengs å rengjøre.
– Tilbehørspakke for bil med munnstykke for trange steder.
– Står uten støtte.

Til produktoversikten

En rask oversikt over alle fordelene!

Utmerket rengjøringsytelse på alle typer gulv

AllFloor HighPower Brush gir, sammen med den svært effektive SensorBagless™-teknologien, svært grundige rengjøringsresultater.

Endeligen støvsuger som fjerner katte- og hundehår

Resultatet er alt. Nå finnes det en støvsuger som er spesielt utviklet for matmor og matfar. Zoo’o fjerner effektivt det eneste du ikke liker med kjæledyret ditt: Håret på gulvet, på teppene og i sofaen.

Les mer om Zoo'o

SensorBagless™-teknologi

Høy ytelse og lite vedlikehold uten brukskostnader takket være SensorBagless™-teknologi med SensorControl.

Bosch Lithium Ion Technology

Den svært effektive litium-ion-batteripakken kombinerer høy ytelse og ekstra lang driftstid, kort ladetid og lang levetid.

Lett å bruke

Allsidig komfort: Athlet er konstruert for å være lett å bruke, oppbevare og rengjøre takket være den lave vekten og EasyClean-systemet.

Lett å bruke / Litium-ion-batteri / SensorBagless™-teknologi

Motorisert AllFloor HighPower-børste – grundig rengjøring med 5 000 o/min.

Den motmotoriserte AllFlood HighPower-børsten snurrer 5 000 omganger per minutt og gir derfor grundige rengjøringsresultater på alle typer gulv inklusive parkett, tepper og fliser.

Unik børsterull med forskjellige børster til ulike gulvtyper.

Børsterullen består av to ulike børstetyper. De røde børstene er tilpasset tepperengjøring mens de svarte er beregnet på å rengjøre harde gulv. Slik gjør Athlet grundig rent på alle typer gulv.

HighPower Airflow-system - støvet forsvinner effektiv fra luften.

Med den effektive støvsepareringsteknikken og en med spesielt høy luftgjennomstrømming, forsvinner støvet effektiv fra luften. I kombinasjon med den motoriserte AllFloor HighPower-børsten gir dette et meget godt rengjøringsresultat.

I 2014 har samtlige farger I BCH6-serien fått utmerkelsen iF Product Design Award, en av verdens mest velkjente pris for innovativt design.

Bra omtale i Vi i villa, juli 2015.
Bra omtale i Vi i villas test av den ledningsløse støvsugeren Athlet.

Maksimer din Bosch.

Bli medlem av myBosch og få fordeler og goder helt kostnadsfritt. I tillegg får du 100 dagers returrett, hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Les mer

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

Tilbehørssett

Tilbehørssett til bilen med blant annet bærerem og munnstykker for vanskelig tilgjengelige steder.

Les mer