Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 
100 dager - 100% fornøyd tilbud

Hvis du ikke er 100 % fornøyd, kan du returnere det registrerte Bosch-produktet ditt innen 100 dager.

Til toppen av siden

100% fornøyd. Eller pengene tilbake.

Bosch har et mål om 100% kvalitet. Derfor er det en selvfølge at du skal være 100% fornøyd hvis du velger ett av våre produkter. Før produktene forlater fabrikken, har vi testet og kontrollert dem til vi er helt fornøyd med resultatet. Nå er det din tur til å teste dem!

På 100 dager rekker du å bli kjent med produktet. Hvis du likevel ikke skulle være fornøyd med Bosch-produktet, returnerer du det innen 100 dager og får pengene tilbake, med fratrekk for returkostnaden (650 kr for et stort husholdningsapparat og 80 kr for et lite elektronisk produkt). 

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere det nye produktet ditt på myBosch senest to uker etter kjøpsdato. Tilbudet gjelder alle husholdningsapparater fra Bosch, fra store innbyggingsprodukter som ovner og platetopper, ned til den minste av våre elektriske visper. De eneste unntakene er Tassimo kapselmaskiner og Bosch-produkter som følger med ved kjøp av nybygd hus eller leilighet. 

Dersom du har spørsmål om vårt 100 dager - 100% fornøyd kundetilbud, eller vil returnere et produkt, ringer du oss på +22 66 06 00. 

Velg alternativ 1–2 i menyen (Produktinformasjon før kjøp).

Les de fullstendige vilkårene her
 

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?
Les mer

Kvalitet som utmerker seg.

Vi har samlet alle våre prisbelønte produkter for inspirasjon og informasjon.
Les mer
Online Survey